22-годишен шофьор на лек автомобил БМВ пострада след сблъсък с

...
22-годишен шофьор на лек автомобил БМВ пострада след сблъсък с
Коментари Харесай

Трета поредна вечер: Сблъсък между кола и трамвай в София

22-годишен водач на лек автомобил " БМВ " пострада след конфликт с трамвай на столичния бул. " Ситняково " в региона на огромен търговски център.

Кадри на смачканата кола бяха публикувани във Facebook групата " Катастрофи в София ".

Сигналът за случая е подаден към 21.50 часа на тел. 112. От Центъра за незабавна здравна помощ са изпратили два екипа на мястото на злополуката.

По първични данни лидерът на лекия автомобил се е опитал да направи противоположен завой пред трамвая, който е прекосявал на зелен сигнал, съобщи Нова телевизия. Младият мъж е превозен в УМБАЛ " Света Анна " с голям брой контузии, само че без заплаха за живота. Ватманката на трамвая, който се е движил по линия №20, е прегледана на място, като е отказала да бъде приета в болница.

Това е третият конфликт сред лек автомобил и трамвай за последните три вечери в столицата. Във вторник към 19 часа шофьор на първокласен джип " Мерцедес " се удари челно в трамвай на столичния бул. " Черни връх " в региона на огромен търговски център в кв. " Хладилника ". Снощи по същото време лидер на джип БМВ пък се удари в трамвай №4 на кръстовището сред булевардите " Мария-Луиза " и бул. " Тодор Александров ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР