22-годишен преби мъж заради отказана цигара. По силата на постигнато

...
22-годишен преби мъж заради отказана цигара. По силата на постигнато
Коментари Харесай

22-годишен варненец отива на съд за побой заради отказана цигара

22-годишен преби мъж поради отказана цигара. По силата на реализирано сред страните и утвърдено в правосъдна зала съглашение, 22-годишният обвиняем се призна за отговорен по повдигнатото му обвиняване и получи наказване от 9 месеца отнемане от независимост. Изпълнението на наложеното наказване бе отсрочено с 3 години изпитателен период, написа.

Инцидентът зародил на 9-ти ноември предходната година на междублоков паркинг в квартал „ Трошево “ във Варна. През нощта на посочената дата подсъдимият видял мъж да взема багаж от автомобила си, доближил го, отворил вратата на колата и му изискал цигара.

Мъжът му отказал и излязъл от колата си, само че подсъдимият още веднъж настоял за цигара и когато не получил, нанесъл ненадейно три удара с пестник в лицето на пострадалия. Очевидци подали сигнал за протичащото се на тел. 112.

В резултат на нанесените по хулигански подбуди удари, потърпевшият получил телесна щета, изразяваща се в оток и кръвонасядания по лицето и разкъсно-контузна рана на носа, със строшаване на носните кости.

Съгласно утвърденото от съда съглашение, в тежест на подсъдимия са всички направени разходи по делото. Съдебният акт е финален.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР