22-годишен младеж стрелял с газов пистолет в заведение в хасковското

...
22-годишен младеж стрелял с газов пистолет в заведение в хасковското
Коментари Харесай

Иззеха оръжия и боеприпаси в Димитровград и Харманли

22-годишен юноша стрелял с газов револвер в заведение в хасковското село Узунджово, оповестяват от ОД на Министерство на вътрешните работи. Сигналът подал кметът на обитаемото място. Пристигналите служители на реда открили младежа и иззели оръжието му.

Оръжие и муниции са конфискувани през вчерашния ден и от жилища в Димитровград и Харманли. От къща на улица „ Панорамен път “ в Димитровград униформени са иззели с протокол за предпазване револвер „ Берета “, чийто период на годност бил изминал, благосъстоятелност на 52-годишен мъж.

От дом в димитровградското село Върбица, населяван от 68-годишен, е конфискуван револвер, тиня.6,35 с подложен пълнител с 6 патрона, за които мъжът не показал позволение.

В къща на улица „ Поп Стоян Чолаков “ в Харманли са открити пресовка тротил, 16 гилзи, 4 ловни и 18 бойни патрони, огнеопорен връв, барут, капсул детонатори и капсул възпламенители. 44-годишният собственик на жилището обяснил, че стаята била населявана от умрял негов родственик, който бил ловец.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР