22-годишен мъж ще лежи 13 години в затвора за тройно

...
22-годишен мъж ще лежи 13 години в затвора за тройно
Коментари Харесай

22-годишен мъж ще лежи 13 години в затвора за тройно убийство в Германия

22-годишен мъж ще лежи 13 години в пандиза за тройно ликвидиране в Германия, а неговият съизвършител получи присъда от осем години и шест месеца, съобщи ДПА.

След развой, траял една година и половина, съд в Мюнхен призна 22-годишния основен обвинен за отговорен, че е прострелял собствен другар и неговите родители през януари 2020 година Младият немец направил признания още преди година, когато обяснил, че е желал да се добере до противозаконните оръжия, с които разполагал приятелят му, с цел да може да ги продаде.

Според прокуратурата съквартирантът му от Словакия, който в този момент е на 21 години, е оказал помощ за планирането на убийствата и е закарал причинителя до мястото на престъплението. Държавното обвиняване бе поискало 13 години и шест месеца затвор и за двамата, макар че словакът не е участвал на мястото на престъплението. Осъдените ще изтърпят наказванията си в център за задържане на малолетни, съобщи Българска телеграфна агенция.

В Германия убийствата, осъществени от малолетни, се санкционират с най-много 10 години затвор. Ако причинителят е бил на възраст сред 18 и 21 години, той може да получи присъда до 15 години, ако закононарушението е било изключително тежко, отбелязва ДПА.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР