22-годишен мъж от Каменар, нападнал и ограбил таксиметров шофьор, е

...
22-годишен мъж от Каменар, нападнал и ограбил таксиметров шофьор, е
Коментари Харесай

Пращат на съд млад мъж от Каменар, нападнал и ограбил таксиметров шофьор

22-годишен мъж от Каменар, нападнал и ограбил таксиметров водач, е предаден на съд, оповестиха от пресслужбата на Апелативната прокуратура във Варна за Moreto.net.

Младият мъж с букви Д.К. не е осъждан. Той е притеглен към наказателна отговорност за закононарушение по член 198, ал.1 от Наказателен кодекс.

На 22 ноември 2021 година, към 23:15 часа, обвиненият поръчал таксиметров автомобил и изискал да бъде закаран до варненско село. При идване в село Каменар, мъжът нападнал лидера на автомобила. Употребил мощ по отношение на него и го ограбил.

Взел сумата от 60 лв. от пострадалия, мобилния му телефон и видео регистратора от таксито – всичко на обща стойност 520 лв., след което избягал. На идващия ден бил арестуван от органите на реда, като в дома му са открити инкриминираните движимости.

Предстои делото против него да бъде планувано за разглеждане във Варненския областен съд. Ако бъде приет за отговорен, младият мъж може да бъде наказан с „ отнемане от независимост “ за период от три до 10 години.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР