22-годишен, който се надява да преследва кариера в законът е

...
22-годишен, който се надява да преследва кариера в законът е
Коментари Харесай

„Аз съм на 22 с 16 и 14-годишен – кариерата ми е на пауза, но никога не бих се отказал от тях“

22-годишен, който се надява да преследва кариера в законът е спрял живота й, с цел да отгледа три деца на възраст 16, 14 и 18 месеца.

Никол-Джейд Кембъл се ускори да отгледа братята си младежи Роки, 16, и Лео Прайс, 14, когато техните личната майка Тами умря ненадейно, единствено на 42 години. Въпреки че към този момент беше майка на петмесечната си щерка Руби и преследваше кариера в правото, тя знаеше, че това е нещо, което би трябвало да направи.

Никол-Джейд, която в този момент работи като помощник на клиенти, и нейният сътрудник Даниел Амбрус, 30, охранител, в този момент се грижат за трите деца в дома им в Скегнес, Линкълншър - само че това надалеч не е елементарно. Никол-Джейд, която трябваше да остане мощна за по-малките си братя и сестри през този сложен миг, изясни: „ Не мога да опиша с думи болката, през която сме минали.

„ Мама беше блага и занимателна и постоянно можех да разгадавам на нея. Смъртта й беше толкоз неочаквана и беше мъчно да я преживея, че не съумях да се сбогувам. “

Но макар че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР