22-годишен и двама непълнолетни от видинското село Бело поле са

...
22-годишен и двама непълнолетни от видинското село Бело поле са
Коментари Харесай

Заловиха 22-годишен и двама непълнолетни, пребили и ограбили баба във Видинско

22-годишен и двама малолетни от видинското село Бело поле са арестувани за обир, осъществен от вкъщи на стара жена в селото, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Посегателството станало още на 9 февруари. В 9 часа сутринта същия ден, 81-годишна жителка на селото съобщила, че няколко часа по-рано незнайни проникнали в дома й. Привеждайки я в безпомощно положение, те лишили сумата от 240 лв. и избягали. При огледа на местопроизшествието униформените открили, че в къщата било проникнато през покрива – след премахване на част от керемидите.
В следствието на грабежа взели участие чиновници на РУ-Белоградчик, бранш „ Противодействие на престъпната престъпност” в ОДМВР-Видин и бранш „ Грабежи” в ГДНП. В хода на подхванатите оперативно-издирвателни и процесуално-следствени дейности криминалистите влезнали в дирите на тримата създатели на незаконното посягане. С полицейска мярка за период до 24 часа униформените задържали двама малолетни - на 15 и 16 години и 22-годишния С.И. от селото. Тримата са привлечени в качеството на обвинени за обир. До момента момчетата не са били регистрирани в детска педагогическа стая за осъществени противообществени или незаконни действия. Пълнолетният няма криминалистическа регистрация. Работата по случая продължава, под управлението на наблюдаващ прокурор, в границите на формираното досъдебно произвеждане в РУ-Белоградчик.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР