22 февруари 2024 г., София Vivacom предоставя 30-дневен свободен достъп

...
22 февруари 2024 г., София Vivacom предоставя 30-дневен свободен достъп
Коментари Харесай

Vivacom предоставя свободен достъп до хитовото съдържание на НВО за клиентите на EON

22 февруари 2024 година, София Vivacom дава 30-дневен свободен достъп до HBO On Demand за всички нови и сегашни клиенти на EON. Потребителите могат да го задействат бързо и елементарно през приложението My Vivacom до 31 март1. Така те могат да гледат най-новите и хитови филми и сериали в каталога на НВО.

Специалното предложение е част от непрекъснатия ангажимент на Vivacom да дава най-хубавото наличие на своите клиенти. С EON Видеотека потребителите могат да гледат някои от най-актуалните заглавия като новия сезон на сериала " Истински детектив ", блокбъстъра " Барби ", или да си напомнят някои от безконечните класики като " Хари Потър " и " Приятели ".

Съвсем неотдавна телекомът обнови напълно своята EON Видеотека с още по-модерен и подсъзнателен интерфейс, осигуряващ безпроблемна и лесна навигация, модернизиран изкуствен интелект, който предлага най-гледаното и най-актуалното наличие, и добави екип от редактори, селектиращи филми и сериали за разнообразни празници и мотиви. Вече са налични и четири нови функционалности като " Гледай офлайн " 2, която разрешава на потребителите да се насладят на обичаното си наличие на всички места и когато и да е, опция да пропущат интрото при сериалите, да превъртат елементарно напред и обратно с фрагменти, и да продължат да гледат своя обичан сериал от епизода, до който са стигнали.

Със своите над 30 000 хитови задгранични и български филми и сериали, EON към този момент има най-голямата видеотека в България3, отговаряща напълно на актуалното потребителско търсене. Иновативната ТВ платформа включва достъп до над 210 ТВ канала, Видеотека с извънредно разнообразно наличие от ново българско кино, хитови филми и сериали, детски и документални продукции, опция за гледане на всички места и от всяко устройство с мобилното приложение в композиция с високоскоростен оптичен интернет. Повече информация може да намерите ТУК.

1 От 13.02. до 13.03.2024 година или до привършване на наличните количества.

2 " Гледай офлайн “ дава опция за краткотрайно евакуиране на избрани филми и сериали за период до 30 дни. Функционалността не е обезпечена. Повече на vivacom.bg.

3 Най-голяма видеотека в България след съпоставяне по обществено налична информация към 12.02.2024 година за брой филми и сериали, налични посредством " видео при поискване “ (VOD) през приложение на телекомуникационен оператор. Повече на vivacom.bg

РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР