22 души се озоваха в гръцки арест за присвояване на

...
22 души се озоваха в гръцки арест за присвояване на
Коментари Харесай

22 души се озоваха в гръцки арест за присвояване на плажове

22 души се озоваха в гръцки арест за заграбване на плажове на известни туристически дестинации в страната, заяви електронното издание на гръцкия в. „ Катимерини “, представено от Българска телеграфна агенция.

На островите Парос, Миконос и Родос в Егейско море проверяващите откриха нарушавания, свързани със заемането на брега с чадъри и шезлонги без позволение, потребление на зона, която попада под защитни археологически разпореждания, както и възпрепятстване на достъпа на плажуващите до морето посредством слагане на чадъри и шезлонги на разстояние по-малко от пет метра от бреговата линия.

Гръцката полиция задържа виновните за тези нарушавания притежатели и краткотрайни шефове на плажните заведения.

След всеобщо неодобрение на жители за неналичието на свободно и гратис място за плажуване на обществените плажове държавните органи в Гърция провеждат интензивни проверки за съблюдаване на законодателството във връзка с потреблението на морския бряг от страна на юридически и физически лица. Преди няколко седмици недоволството на жителите се разрасна и в протестни манифестации на разнообразни туристически дестинации с апел за безвъзмездни и достъпни плажове в Гърция.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР