215 проститутки са били глобени от полицията от началото на

...
215 проститутки са били глобени от полицията от началото на
Коментари Харесай

Глоби за над 200 проститутки на Скобелева майка, превърнали паркинг в бардак

215 проститутки са били санкционирани от полицията от началото на 2020 година досега. Жените са предложили платена обич на Скобелева майка. Те са били уловени от униформени и глобени.

През 2020 година са формирани 130 акта на жрици на любовта по Наредбата на Община Пловдив за проституция, а за 2021 година досега са написани 85 акта.

Според сигнал, изпратен до TrafficNews, терорът от " феите на любовта " в региона на огромния общински паркинг към блок 292 и 282, до Скобелева майка продължава.

Въпреки акциите на полицията, мястото става още по-популярно измежду контингента труженички на най-древната специалност и наркозависими.

„ Интензивността на " посетителите " към дърветата в края на паркинга се усили неведнъж както през деня, по този начин и по мрачно. Паркингът продължава да бъде посипан с употребявани мокри кърпички. Преди две седмици доброволци от квартала събраха няколко чувала такива отпадъци, само че резултатът не беше дълготраен - към този момент още веднъж се белеят кърпички на желаните за " усамотяване " места.

През 2018г си нямахме Covid, в този момент смятам, че би трябвало в действителност и незабавно да се обърне внимание на този замърсен проблем”, споделя очевидец.

От регион „ Тракия”, в лицето на кмета Костадин Димитров обявиха, че няма да оставят нещата по този начин и ще се борят с казуса. От пловдивската полиция са безапелационни, че акциите против проституиращите лица в никакъв случай не са спирали и ще не престават отсега нататък.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР