210 деца с увреждания и сираци до 18 години от

...
210 деца с увреждания и сираци до 18 години от
Коментари Харесай

Кметът на община „Марица“ с подарък за децата от ДГ „Бисер“

210 деца с увреждания и сираци до 18 години от община „ Марица “ получиха по 100 лв. и пакет с лакомства преди коледните и новогодишни празници. Кметът Димитър Иванов раздаде персонално паричната помощ и сладкишите на 86 сираци при започване на днешната, последна за годината, сесия на Общински съвет „ Марица “.

Кметовете на съответните обитаеми места в общината пък поеха ангажимент да доставят парите и коледните пакети на 124 деца с увреждания.
Лакомствата са закупени със средства, събрани от благотворителния базар за сурвачки, картички и коледни декорации, направени от децата в детските градини и учебните заведения в община „ Марица “.

Другата приятна изненада на старта на съвещанието на Общински съвет бе благата празнична стратегия, изнесена от 20 коледари от детска градина “Бисер “ в с. Труд. Едно от децата сурвака Димитър Иванов с пожеланието: „ Кметът селата да обнови - с нови улици, с добър превоз, детски ясли и градини да построи и учебни заведения светли да обнови! “

Директорът на забавачката Гинка Ботова благодари на Димитър Иванов за големите грижи за децата на територията на общината, и в символ на благодарност му подари коледен сувенир, направен от хлапетата и преподавателите им.

„ Искаме да изкажем признателност, по тази причина, че в работата Ви приоритет са децата и младежите. “, уточни Гинка Ботова.
Тя пожела на Димитър Иванов здраве, фамилно благополучие и противоречива и цялостна с нови инициативи 2018 година.

„ Бяхте превъзходни! “, похвали кметът дребните коледари след празничното осъществяване. „ Виждате какви прелестни деца имаме – те са нашето бъдеще и би трябвало да ги пазим. Радвам се, че за нас те са приоритет №1. “, обърна се към общинските съветници Димитър Иванов.

Той разкри, че в бюджета за идната година ще бъде заложена сумата за открита спортна площадка в детска градина „ Бисер “ в с. Труд.
Новината бе посрещната с възторжени крясъци и ръкопляскания от малчуганите в забавачката. Кметът на община „ Марица “ Димитър Иванов и ръководителят на локалния парламент Гергана Трендафилова зарадваха дребните коледари с пакети с плодове, гевреци и лакомства, а те пожелаха ползотворна работа на общинските съветници.
 Кметът на община „ Марица “ с подарък за децата от ДГ „ Бисер “  Кметът на община „ Марица “ с подарък за децата от ДГ „ Бисер “  Кметът на община „ Марица “ с подарък за децата от ДГ „ Бисер “
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР