21 тайни на зодия Близнаци № 1: Близнаците избягват конфликтите В

...
21 тайни на зодия Близнаци
№ 1: Близнаците избягват конфликтите В
Коментари Харесай

21 тайни на зодия Близнаци

21 секрети на зодия Близнаци

№ 1: Близнаците заобикалят споровете

 зодия близнаци хороскоп за март 2023

В живота на Близнаците няма непотребна драма. Когато стане с напрежение, те просто се отдръпват в стаите си, където умерено могат да четат книга или да се занимават с други интелектуални действия. В последна сметка има доста по-важни неща в живота на Близнаците от успеха в спор.

№ 2: Когато Близнаците усещат напън, те отвръщат на удара

Въпреки, че Близнаците имат известност на пацифисти, те не се опасяват да отстояват своите права и позиции и могат да бъдат много откровени в изявленията си.

21 секрети на зодия Близнаци – № 3: Близнаците са безпределно правилни другари и сътрудници

Близнаците не имат вяра на всеки, само че щом ги спечелите на своя страна, ще имате най-верния другар или обичан човек на света.

№ 4: Мислите и концепциите непрекъснато се въртят в главата на Близнаците

Всъщност, най-вече ги интересува… всичко! Много е мъчно да задържите вниманието им, просто тъй като техните пристрастености и ползи се трансформират като времето през преходните сезони.

№ 5: Близнаците са извънредно самостоятелни и не обичат да бъдат следени

Близнаците постоянно ще предпочетат да излязат от утъпканите пътища, в сравнение с да живеят в сянката на някой различен. Те имат потребност да се усещат свободни, да живеят личния си живот и в случай че се опитате да ги опитомите, ще ги загубите вечно.

№ 6: Близнаците са наблюдателни до придирчивост и непрекъснато попиват нови познания

 21 секрети на зодия Близнаци

Родени откриватели, Близнаците няма да спрат, до момента в който не схванат нещата и не стигнат до дъното им.

№ 7: Близнаците могат да бъдат много лекомислени

Близнаците постоянно са флиртуващи и могат да провокират възмутени погледи от страна на по-консервативните представители на зодиака. Повярвайте, Близнаците не влагат никакви неприлични мисли в това, просто са прекомерно отзивчиви и доста положителни в общуването.

21 секрети на зодия Близнаци – № 8: Близнаците имат мощна нетърпимост към отрицателните хора, които непрекъснато се оплакват

Ако сте от вида прекомерно сериозни хора, които не вършат нищо, с цел да трансформират живота си, само че се оплакват от едно и също нещо още веднъж и още веднъж, тогава несъмнено нямате другари Близнаци, тъй като те се движат със скорост от 300 км./час преди хленченето.

№ 9: Близнаците избират компанията на хора, които подтикват мисленето им

Ако сте забавен събеседник, който може да предложи неизчерпаема палитра от забавни истории, остроумни забележки и смях, то във вашето обграждане има най-малко трима Близнаци.

21 секрети на зодия Близнаци – № 10: Близнаците не се опасяват да кажат това, което мислят

Близнаците имат лично мнение за безусловно всичко и повярвайте, те няма да пропуснат нито един подробност, даже и този, който не желаете да чуете. Е, в случай че имате другари Близнаци, ще би трябвало да се изправите лице в лице с истината.

№ 11: Близнаците поддържат и предизвикват своите другари и близки

Близнаците ще извърнат света с главата надолу, в случай че знаят, че някой значим за тях е в неволя или се усеща трагичен и ще създадат всичко допустимо с него всичко да е наред. Те са незаменими в насърчителните думи и постоянно ще дават препоръки, които ще донесат действителни изгоди.

21 секрети на зодия Близнаци

№ 12: Близнаците могат да бъдат доста странни

Близнаците постоянно изумяват близките с непредвидимото си държание. Те ненавиждат елементарните и скучни неща и в случай че свикнете с ексцентричното им държание, бъдете безусловно сигурни, че в никакъв случай няма да скучаете.

21 на зодия Близнаци – № 13: Те знаят по какъв начин да получат това, което желаят

Добри оратори, Близнаците впечатляват с красноречието си. Те имат невероятна заложба да убеждават хората в съвсем всичко. Разбира се, че няма да ви накарат да скочите от канара, само че се пригответе да бъдете хипнотизирани и привлечени във всевъзможни луди завършения.

№ 14: Близнаците са гъвкави и постоянно в придвижване

 21 секрети на зодия Близнаци

Душата на Близнаците е като пеперуда и те подсъзнателно постоянно търсят нови завършения, тъй като монотонността и рутината ги задушават.

№ 15: Близнаците са любознателни и попиват всяка нова информация като гъба

Няма такава област, която да не съставлява интерес за всеобхватния разум на Близнаци. С детски възторг и любознание те откриват нови познания, които нямат самообладание да приложат на процедура.

 

21 секрети на зодия Близнаци – № 16: Близнаците могат да стигнат до крайности с страстите си

Това значи, че когато Близнаците са щастливи, те са детонация от наслада и неспокойствие, само че когато са тъжни или ядосани, е по-добре да се скриете на несъмнено място, тъй като ще ви застигне същинско естествено злополучие. Такава мощна емоционалност постоянно им лишава силата и може да аргументи съществени физически болести.

21 секрети на зодия Близнаци – № 17: Близнаците са доста внимателни и недоверчиви

Не се заблуждавайте от приказливостта на Близнаците. Може да чуете всевъзможни нелепости, само че в случай че засегнете персонални тематики, пред вас ще се издигне солидна стена.

№ 18: Близнаците постепенно поемат задължения, само че са изцяло отдадени на обичаните си хора

Близнаците живеят на правилото „ Всичко или нищо “. Те са идентични и в живота, и в любовта. Това ги прави едни от най-надеждните сътрудници и правилни съпрузи.

21 секрети на зодия Близнаци – № 19: Близнаците имат авантюристичен дух

 21 секрети на зодия Близнаци

Може би си мислите за скачане с парашут или делтапланеризъм, но… Не че е невероятно да видите Близнаци да скачат с бънджи, само че в тази ситуация се има в поради авантюризъм във всеки аспект от живота им – работа, занимания, обич. Всяка клетка от тяхното създание е наситена със пристрастеност, страсти и здравословна полуда.

№ 20: Близнаците могат да бъдат много саркастични

Да, възприятието им за комизъм може да наподобява пресилено за някои, само че в случай че сте от хората, които схващат сарказма и иронията, несъмнено ще се насладите на радостната им компания.

№ 21: Близнаците са мощно адаптивни и могат да устоят на ударите на живота

Изключително гъвкави, Близнаците са най-адаптивните от всички зодиакални знаци и могат да оцелеят при всевъзможни условия. Попаднали в нова среда, те бързо ще се ориентират в обкръжението и ще намерят своето място, и даже най-хубавото, което никой не се е сещал да заема до момента.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР