21 слънчев ден – Ден на всички Сили на Вселената.

...
21 слънчев ден – Ден на всички Сили на Вселената.
Коментари Харесай

Слънчев календар – петък – 04.02.2022

21 безоблачен ден – Ден на всички Сили на Вселената. Денят е обвързван с Учението и Учителя.

Денят е обвързван с безконечният и безконечен кръговрат на природата и носи мощна сила. Много мощен и в това време забавен ден, в който можете да се сблъскате с незнайни сили. Голяма е вероятността срещите ви с хората през днешния ден да са кармични.

Ден за възобновяване на справедливостта, за битка за истината. Бъдете предани на своя дълг, правилни на правилата си, почтени в връзките си, изпълнявайте своите обещания, не говорете прекомерно доста. Вслушвайте се в дадените препоръки. Запазете яснотата на мислите си. Подходящо е за започване на нещо ново.

Излизайте на открито на разходка и измежду хората. Благоприятно е да се раздава лепта, само че да се взема не се предлага. Ден за тотална битка с домашните и градинските паразити. При залез слънце е най-добре да разпускате. Добре е да се разхождате на огромни дистанции. Благоприятно е енергийното лекуване.

Не се предлагат интервенции. Не би трябвало да стоите в къщи в усамотение. Не пътувайте на надалеч и не пътувайте сами, с цел да не ви застигнат неприятности. Ако имате компания - може. Опасно е да деянията отвращение и неумение да платите на положителното с положително.

Диета – Може да се яде тежка храна, месо, гъби и кореноплодни.

Облекло – Препоръчват се тъмносини и алено кафяви цветове. Откажете се от светлосиния и пъстрите цветове.

Знамения – Не е добре да се счупи часовник, термометър или различен битов апарат – носи неприятности. Ако часовникът се забавя – не е належащо да вършиме нищо, в случай че избързва – ускорение на предстоящите събития.

Ако вятърът отвори прозореца или стихия бушува на покрива – знак, че небето ви се е разгневило.

Да намерите ослепителен предмет – знак за триумф или подарък. Ако нещо падне на пода – знак за загуба или болест.

Ако ненадейно пред вас възпламенят огън или светлина – знак за здраве, дългоденствие и благоденствие.

Лошо е да се счупи огледало. Ако през целия ден се натъквате на огледала или даже парче от огледало – очаквайте промени в живота.

Ако ви удари клон или вие счупите от дървото – знак за крах на рода, разрушение на дома, кражба. Ако паднат листа от дървото до вас – знак за отбрана и приемане на пари.

Добре е, в случай че в този ден получите писмо или ви звъннат по телефона – знак за кармична връзка с индивида. Ще имате дружно общи каузи.

Сънища – Пророчески са тези сънища, които елементарно се запомнят. Всички сънища имат отношение не персонално към вас, а към вашето обграждане.

Числа на деня – 21, 30, 59
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР