21% от учителите в образователните институции са заявили желанието си

...
21% от учителите в образователните институции са заявили желанието си
Коментари Харесай

Горещи новини след срещата на здравния и образователния министри с НОЩ

21% от учителите в просветителните институции са декларирали желанието си да се имунизират на този стадий. Ще продължи записването, до момента в който тече имунизацията на втората група по проекта. Приоритетно ще бъдат имунизиран и непедагогическият личен състав в просветителните институции.

Това стана ясно по време на работна среща, в която участваха министърът на опазването на здравето проф. доктор Костадин Ангелов, министърът на образованието и науката Красимир Вълчев и членове на Националния действен щаб.

Темите на диалога бяха противоепидемичните ограничения в учебните заведения и идната имунизационна акция на педагогическия и непедагогическия личен състав. Анализът на противоепидемичните ограничения продължава и към момента е рано да се вземат дефинитивни решения.

Предстои всеобщо тестване на работещите в просветителната сфера. Министърът на опазването на здравето проф. доктор Костадин Ангелов и основният държавен здравен контрольор доцент Ангел Кунчев оповестиха, че темповете на имунизация у нас съответстват с тези в Германия, съпоставени на база брой сложени ваксини на глава от популацията.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР