21 неща, които трябваше да направи Валери Симеонов преди показните

...
21 неща, които трябваше да направи Валери Симеонов преди показните
Коментари Харесай

21 неща, които трябваше да направи Валери Симеонов преди Слънчев бряг

21 неща, които трябваше да направи Валери Симеонов преди показните акции в нощни заведения на Слънчев бряг. Тези препоръки даде в профила си във Facebook Любомир Аламанов.

Според него политикът по този метод можеше да избегне проявлението на „ заучената беззащитност “ в държавните институции с предвождане на "щурмови отряди ":

1. Да научи какво е демокрацията и по какъв начин работят демократичните институции.

2. Да направи инспекция за какво локалните клонове на съответните държавни институции до в този момент не са работили.

3. Да смени шефовете на локалните клонове на държавните институции, в случай че до момента не са работили, тъй като не са виждали проблем.

4. Да даде шефовете на локалните клонове на държавните институции на съд, в случай че са виждали проблем и не са реагирали, тъй като са били стимулирани финансово да не го вършат.

5. Да уволни шефовете на държавните институции в София, в случай че са упражнявали чадър над локалните клонове и не са им давали да реагират, макар, че са виждали проблем.

6. Да постави хора отпред на държавните и локални институции и да им даде успокоение, като не позволява политическо вмешателство, с цел да си правят работата. И те да вървят и да ревизират нарушаванията непрестанно.

7. Да разпорежда затваряния и изземвания в извънработно време, в случай че въпреки всичко се постанова да се вършат. Няма смисъл всички туристи да ни виждат резила. Колкото и да е изкусително от позиция на персоналното его.

8. Да сътвори условия всички държавни и локални институции да си правят работата по този начин добре, че дори и да се смени политическото управление, да не се забележи разликата.

9. Да сътвори задоволително сигурна система от secret shoppers, с цел да се подсигурява, че няма да има административен произвол над фирмите.

10. Да помогне и интензивно да взе участие в създаване и използване на тактика за развиване на туризма.

11. Да помогне и интензивно да взе участие в създаване и използване на тактика за битка с противообществените прояви във всеки един случай – заведения по морето, денонощни сватби по улиците, общински поправки техники през нощта, и така нататък

12. Да помогне и интензивно да взе участие в създаване и използване на методология за инспекция на всички случаи на „ проблематични “ покупко-продажби, парцели, градежи, решения на локални институции и така нататък

13. Да помогне и взе участие в създаване на тактика какво да се прави със Слънчев бряг. Това град ли е, компания ли е, курорт ли е и какво значи това?

14. Да помогне и взе участие в създаването на спешен проект за предварителна защита и реакция какво прави българската страна, в случай че 200 000 руснаци, притежатели на парцели по Черноморието, се обединят и гласоподават за разединение на една община от територията на България.

15. Да вземе ограничения и да провежда оправянето на КПП-тата. Състоянието, в което се намират сега, е срамно. А това са вратите на България към света.

16. Да взе участие в анализирането на нуждата от понижаване на административната тежест и в създаването на ограничения за намаляването й. Строителите преди месец оповестиха, че за дребна колиба в планината се желаят 155 разрешителни, колкото и за осем големи мола в центъра на столицата.

17. Да подкрепи процеса по въвеждане на безмълвното единодушие от страна на държавната и общинската администрация.

18. Да вземе отношение по тематиката с турските радиостанции, които не престават да се чуват дори в Обзор. И да ревизира за какво КРС продължава да не взима отношение.

19. Да направи разбор за какво задграничните вложения са се сринали тази година. И да предложи ограничения по какъв начин да се обърне отрицателната наклонност.

20. Да мисли световно и стратегически накъде политиците водят страната и народа. Ако го е измислил, да си каже.

21. Да си вземе професионален информационен консултант. И да му слуша препоръките.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР