21-годишно момиче е с опасност за живота след жесток побой

...
21-годишно момиче е с опасност за живота след жесток побой
Коментари Харесай

Невиждано по жестокост престъпление в Габрово навръх Нова година

21-годишно момиче е с заплаха за живота след нечовечен побой в Габрово. По случая има трима арестувани габровци, измежду които 34-годишна жена.

Тежкият престъпен случай е настъпил на 31 декември, осведомиха през днешния ден от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи – Габрово, оповестява gabrovonews.bg.

Тогава, към 19.00 часа, в габровската полицията било получено известие от дежурния доктор в Центъра за незабавна помощ, че към 13.30 часа, медицински екип посетил адрес на ул. “Ангел Кънчев “, където била открита 21-годишна жена в безсъзнание.

Момичето било неотложно откарано в МБАЛ „ Д-р Тота Венкова “, където при осъществения скенер на главата били открити голям брой хематоми и кръвоизлив в мозъка, вследствие на нанесен побой. В следствие младата жена изпаднала в кома и досега е с заплаха за живота.

В разследване на осъществените процесуално-следствени дейности, криминалисти задържали двама младежи, на 18 и 22 година, и жена на 34 години, и тримата от Габрово, които са съпричастни към осъщественото действие.

Работата по случая продължава. В РУ-Габрово е формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по чл.129 ал.1 от Наказателния кодекс.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР