21-годишният убиец Урош Б. се издирва Те са седели там

...
21-годишният убиец Урош Б. се издирва Те са седели там
Коментари Харесай

Ужасът в Сърбия: Жертвите са седели и са си говорели, той просто ги е застрелял

21-годишният палач Урош Б. се търси

Те са седели там и са си говорели, той се доближил до тях и просто ги прострелял. Уби внука и внучката ми, сподели за сръбското издание „ Блиц “ дядото на служителя на реда Милан Панич и неговата сестра, които стахана жертва на килъра Урош Б.

Освен тях той е умъртвил още шестима души, ранил е 13 души и е избягал. Малко преди среднощ е почнало издирването му. „ Обадиха ни се, че са простреляни. Когато отидох там, бяха мъртви, покрити. Народ се беше събрал, започнаха да плачат...какво да ви кажа “, сподели потресеният човек.

Той сподели още, че неговият внук не е дружал с килъра, тъй като по думите на дядото той е бил „ пропаднал “.



„ Те са седели и са си говорели, той се доближил до тях... Един му споделил „ какво правиш “, той извадил от колата калашников и почнал да стреля. Един съсед, който е бил тук с тях, е бил ранен, умрял е в болничното заведение. Още едно момиче е ранено, само че е живо “, описа дядото. Той твърди, че в селото се приказва, че с килъра в колата е имало още едно момче, което е карало.

„ Казват, че първо са били в Орашйе и по-късно са пристигнали тук. Казват, че е прострелял внука ми и внучката ми в тила, не са го и видели “, споделя индивидът. Сръбската полиция търси нападателя. В издирването вземат участие специфичните и хеликоптерните елементи на Министерство на вътрешните работи. За търсене е разгласен 21-годишен мъж.

По информация на РТС полицията е обкръжила мястото, където той се крие. Нападателят първо е стрелял в село Дубона, а по-късно в Мало Орашйе и в село Шепшин (край град Младеновац).

В Дубона е умъртвил младия служител на реда и сесра му, стреляйки безредно в двора на учебното заведение, където е и ранил няколко души. По думите на живеещите в селото младият мъж е прочут като спорен човек. Той е от прилежащото село Доня Дубона.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР