21-годишният шофьор, който бе издирван и заловен заради дрифт в

...
21-годишният шофьор, който бе издирван и заловен заради дрифт в
Коментари Харесай

Дрифтаджията от Бургас е бил опасен за околните

21-годишният водач, който бе търсен и хванат поради дрифт в бургаския мол, е бил рисков освен за себе си, само че и за близките. За това предизвести Симеон Кандаров, професионален играч, пред Нова телевизия.

Младият водач си разреши да търси адреналин в подземния паркинг на комерсиалния център. Той подвигна такава пушилка, че дори задейства пожарната система. Останалите гости на мола са алармирали на Министерство на вътрешните работи и дрифтаджията е бил издирен и хванат. Наложена му е санкция от 3000 лева и му е отнета шофьорската бумаги за 1 година.

Младеж дрифти в под земята паркинг в Бургас

"В спорта са ни учили че спортът възпитава в дисциплинираност. Опасността (от дрифта в мола, бел. ред.)е много огромна. Настилката е прекомерно хлъзгава, не разрешава да се управлява автомобилът. 95% върви встрани, в случай че изтървеш надзор, може да се удариш. А в паркингите има съществени колони ", разяснява още Кандаров.

Той бе безапелационен, че почитателите на високи скорости би трябвало да карат на специфични места, а не на такива, на които има други хора, постоянно и деца.

Иначе дрифтаджията има брошура от 4 години, само че за този интервал е направил не малко нарушавания. Има и отнети точки, потвърдиха от Охранителна полция, които са дали отговор на сигнала.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР