21-годишният Северин Красимиров е убил Виктория Маринова сам. Това мнение

...
21-годишният Северин Красимиров е убил Виктория Маринова сам. Това мнение
Коментари Харесай

Следовател: Северин Красимиров е извършил убийството сам

21-годишният Северин Красимиров е умъртвил Виктория Маринова самичък. Това мнение изрази пред NOVA дългогодишният следовател и юрист Людмил Рангелов.

„ Примитивният човек не мисли по този начин, както ние. Той работи по скотски инстинкт, с цел да удовлетвори в тази ситуация един собствен нагон. Страхът от наказване и отмъщение идва по-късно и той се стреми да го избегне. Преди осъществяването на действието тази мисъл не го занимава ”, разяснява следователят.

Той изясни, че най-вероятно наказването за Северин Красимиров ще е 30 години затвор. „ Самите разпореждания по Европейската заповед за арест задължават българския съд 20 години, откакто е почнал да изтърпява наказването, наложително да преразгледа неговото състояние ”, разясни Людмил Рангелов.

„ Начинът на осъществяване на закононарушението значително дава опция да се разчете какъв би трябвало да е профилът на причинителя. Очевидно оперативните служби са се насочили вярно към вероятния контингент от причинители и са реагирали бързо ”, разяснява още Рангелов.

Според него шумът по случая в международните медии е бил непотребен, прекален и голословен поради събитията към закононарушението. А точно - през цялото време е било ясно, че убийството на Виктория Маринова не е обвързвано с работата й.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР