21-годишният нападател Рикардиньо пристигна в София, за да подпише договора

...
21-годишният нападател Рикардиньо пристигна в София, за да подпише договора
Коментари Харесай

Рикардиньо: Искам да пиша история с Левски

21-годишният нападател Рикардиньо дойде в София, с цел да подпише контракта си с Левски.

" Казвали са ми, че Левски е един от най-големите клубове в България. Щастлив съм, че съм тук и имам този късмет ", бяха първите думи на новото попълнение на „ сините “ при идването му на летище " София ".

Бразилският футболист би трябвало да премине медицински прегледи и да парафира контракта си с клуба.

" Идвам тук не като следващ футболист, а желая да пиша история за Левски. Ще се опитаме да спечелим купата ", даде обещание нападателят пред репортерите.

Рикардиньо е благосъстоятелност на бразилския клуб Гремио.

През предишния сезон 2021/2022 той е изиграл като преотстъпен в 12 мача за Маритимо, като вкарва и един гол в португалското състезание при равенството 2:2 с Ароука.

През април се завръща в Гремио и за три месеца записва още седем срещи без попадение, след което през юли още веднъж е даден чартърен на Атлетико Гоянензе, за който взе участие в 9 срещи, само че не се разписва.

" Аз съм много млад, само че към този момент имам задоволително опит в професионалния футбол. Очаквам да покажа най-хубавото ", сподели още бразилецът.

" Познавам Цунами, Роландо, Уелтон. Познаваме се ", сподели Рикардиньо за другите бразилци, които играят със синята фланелка.

" Ще се срещна със Стоилов и съм сигурен, че мога да му погна ", сподели самочувствие нападателят, визирайки старши треньора на тима Станимир Стоилов.

Рикардиньо съобщи, че след отпадането на Бразилия на Световното състезание, неговия любимец от оставащите тимове е Мароко.

" Само Левски! ", приключи бразилският нападател на български език.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР