21-годишният Иван Белишки - шофьорът на джипа, който помете паркирани

...
21-годишният Иван Белишки - шофьорът на джипа, който помете паркирани
Коментари Харесай

Кметският син, блъснал паркирани коли и разбил магазин, се оправда с лепена гума

21-годишният Иван Белишки - водачът на джипа, който опустоши паркирани коли в центъра на Панагюрище и се вряза във витрина на магазин, съобщи, че причина за случая най-вероятно е лепена гума, заяви. Действително е напуснал местопроизшествието, защото е бил в потрес, прибавя той. Взел е завоя с не повече от 50 км/ч, не е използвал алкохол или опиати.

 Кметът на Панагюрище: Синът ми е взел участие в случая с джипа, не се укрива Виж още

Инцидентът е станал два часа след среднощ. Джипът се блъснал в няколко паркирани автомобила, качил се е на тротоара, след което внезапно е завил и се е врязал в магазин.

За благополучие автомобилът не е паднал в канала до улицата. Няма и потърпевши пешеходци.

Водачът обаче е избягал. Започнало е търсене. Колата е открита - изоставена е отвън града и докарана на паркинга на полицията.

Кметът на Панагюрище и татко на Иван Никола Белишки удостовери, че синът му е взел участие в случая.

" В тази ужасна обстановка най-важното е, че няма потърпевши. Колата е на сина ми. Той е карал. Не знам къде е, съгласно мен не се укрива - просто прочувственото му положение не разрешава да преодолее този боязън и напрежение ", сподели бащата на водача.

Това не е първи конфликт на младежа със закона. Преди две години той беше арестуван и упрекнат за търговия с културно-исторически полезности.

Днес Иван Белишки е свикан в полицията, с цел да даде показания.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР