21-годишният бургазлия Кирил Петров, който който миналата нощ заби нож

...
21-годишният бургазлия Кирил Петров, който който миналата нощ заби нож
Коментари Харесай

Това е мъжът, който заби нож в главата на студентката

21-годишният бургазлия Кирил Петров, който който предходната нощ заби нож в главата на своя колежа от университета при домакински ваучър в квартирата й, има престъпно досие за редица хулигански прояви. Както Lupa.bg към този момент извести, драмата се разигра в апартамент на втория етаж на ул. „ Хаджи Димитър “ 9 Бургас след среднощно празненство малко преди 5 ч.

Кирил постоянно бил нападателен и налитал на пердах, издават негови познати. Според негови състуденти, той постоянно употребил опиати. Взимал си метаамфетамини и кристали, пушел и трева. Най-вероятно и нощес е бил дрогиран - нещо, което досега не е конкретизирано от локалната полиция. Агресията му се отключила ненадейно, след 3 часа сутринта, когато 21-годишното момиче му отказало интимни милувки. Тогава извадил нож и го забил в главата на бургазлийката. Паникьосаната й 27-годишна сестра повикала полиция. Преди това търчала из кооперацията и крещяла: " Хора, помогнете, един вманиачен коли сестра ми! "

Жертвата към момента е в доста тежко положение, с заплаха за живота. Организирана е дарителска акция за кръв. Не е ясно за какво нито един комшия от кооперацията не е потърсил подпомагане от органите на реда макар мощната музика и звук, които се носели от жилището в дребните часове.

В момента Кирил Петров е в ареста на Първо РУ-Бургас. Вероятно още на следващия ден Окръжната прокуратура в Бургас ще внесе в съда искане за непрекъснатото му задържане. Очаква се да му бъде повдигнато обвиняване в опит за ликвидиране.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР