21-годишният блогър Джейкъб Шалинор от Великобритания твърди, че е станал

...
21-годишният блогър Джейкъб Шалинор от Великобритания твърди, че е станал
Коментари Харесай

21-годишен, който не е завършил училище, стана милионер СНИМКИ

21-годишният блогър Джейкъб Шалинор от Англия твърди, че е станал доларов милионер на 19 години с помощта на личния си онлайн бизнес, а в този момент положението му доближава £5 милиона.  

В обществените мрежи Джейкъб постоянно споделя препоръки за младите по какъв начин бързо да забогатеят. Младежът признава, че е напуснал учебно заведение на 17-годишна възраст, с цел да стартира личен бизнес в региона на партньорския маркетинг, написа The Sun. Същността на този бизнес модел е да получавате комисиони за разпространение на артикули на други хора онлайн: първо би трябвало да намерите верния артикул, по-късно да го рекламирате в Интернет, с цел да получите дял от облагата.

Според младия милионер през първите 3 месеца той е спечелил 100 хиляди паунда по този метод, а за няколко години приходите му са се нараснали стотици пъти.

Джейкъб неотдавна реши да се реалокира с приятелката си в стилния Дубай, с цел да се наслаждения на всички преимущества на първокласния живот. Във видео в TikTok блогърът се хвали с необятен апартамент с голяма баня и панорамна панорама към града.

" Преместих се от дребен град в огромен! Реми и аз сме живото доказателство, че можеш да постигнеш всичко, в случай че в действителност го искаш ", споделя той пред камерата.



В другите си видеоклипове Джейкъб театралничи до първокласни коли, по-специално Lamborghini и Mercedes, а също по този начин демонстрира часовници Rolex.

Публикациите на блогъра провокираха смесени реакции онлайн. Някои консуматори се възхищават на триумфа му, други считат, че индивидът крие истината за благосъстоянието си и просто се хвали.
 Как да станете милионер, благосъстояние, пускане на личен бизнес, Джейкъб Шалинор, Англия, Дубай, фотография Джейкъб неотдавна реши да се реалокира с приятелката си в Дубай, с цел да се наслаждения на всички преимущества на първокласния живот. Снимка: TikTok
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР