21-годишната звезда на Пайнер Денис Теофиков е син на известни

...
21-годишната звезда на Пайнер Денис Теофиков е син на известни
Коментари Харесай

21-годишният поп фолк певец Денис Теофиков е починал днес

21-годишната звезда на " Пайнер " Денис Теофиков е наследник на известни музиканти, а самият той прохожда на сцената с сполучлив дует с Цветелина Янева, по-късно и с колежките си Емилия и Малката.

Неговите сътрудници Лорена и Антонио споделиха в мрежата а гибелта на младежа.

От звукозаписната компания " Пайнер " потвърдиха черната новина, пишат от Блиц. В компанията скърбят за загубата на надареното момче, само че не разкриват повода за гибелта му, макар, че по неофицална информация младежът се е самоубил.

" На 21 години ни напусна един от най-хубавите млади реализатори на музикална компания " Пайнер " - Денис Теофиков. Певецът вечно ще остане в сърцата ни като едно младо и безпределно надарено момче, което за малко се трансформира в кумир за публиката и съумя да изкачи музикалните върхове. Със своята харизма и тотални шлагери, Денис Теофиков, владееше аудиторията, а сцената безусловно заблестяваше, който той се качи на нея.

Винаги ще помним силата, която той влагаше във всичко, което прави и най-много в музиката, силата, която раздаваше за всички нас.

С доста тъга и горест се разделяме с теб, Денис Теофиков, само че ти оставаш вечно в сърцата ни!

Поклон пред паметта ти!

Музикална компания " Пайнер " и телевизия " Планета " изрича откровени съболезнования на фамилията и околните на Денис Теофиков! "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР