21-годишната Виктория, която бе нападната в нощния влак Пловдив-Варна вече

...
21-годишната Виктория, която бе нападната в нощния влак Пловдив-Варна вече
Коментари Харесай

Наръганото момиче в нощния влак е в стабилно състояние. 19-гдишният нападател е настанен в психиатрия

21-годишната Виктория, която бе нападната в нощния трен Пловдив-Варна към този момент е в устойчиво положение и контактна, оповестиха от болничното заведение в ефира на " Нова телевизия ".

``
реклама

Момичето е с четири прободни рани - в главата, в гръдния панер, в бедрото и в дланта, като сухожилията занапред ще се възстановяват чрез интервенция. Тя е била в неприятно психологично положение, само че към този момент е добре и е говорила с лекарите в лечебното заведение в Стара Загора, където е настанена.

Нападателят й е арестуван и е в държавна психиатрична болница Раднево. Назначена е експертиза, като на този стадий той не е притеглен към наказателна отговорност, защото не е ясно дали е наказатално виновен.

Няма данни двамата да са се познавали, разкри окръжният прокурор на Стара Загора Дичо Атанасов. Двамата са се качили в Пловдив, пътували са сами в едно купе, като няма данни да са влизали и излизали други хора.

Припомняме, че откакто е наръгал момичето, е скочил в придвижване, а други хора са го настигнали и са създали самобитен арест, до момента в който пристигна полицията.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР