21-годишната Анна Лейкович, студентка по медицина и известен влогър от

...
21-годишната Анна Лейкович, студентка по медицина и известен влогър от
Коментари Харесай

Отвратително! Студентка по медицина накълца майка си, изкъпа се, а после... СНИМКИ

21-годишната Анна Лейкович, студентка по медицина и прочут влогър от Молдова, бе арестувана от полицейските управляващи в Комрат за жестокото ликвидиране на личната си майка.

По данни на следствието момичето е употребило кухненски нож, благодарение на който разрязал на части разнообразни органи от тялото на жертвата, в това число сърцето и белите дробове. От обвиняването допълниха още, че Лейкович е била под въздействието на опиати, когато направила тежкото закононарушение.

Преди да извърши убийството двете се скарали, като майка ѝ упорствала щерка ѝ да потърси здравна помощ, с цел да преодолее наркозависимостта си.

След като направила закононарушението, Лейкович се изкъпала, с цел да отмие кръвта от себе си, след което излязла да се види с гаджето си и техни общи другари.

В понеделник съдът постанови непрекъснато задържане под стража. Предстои да бъде планувана и дата за начало на правосъдния развой. В случай че бъде приета за отговорна Лейкович я чакат сред 15 и 20 години отнемане от независимост или пожизнен затвор, осведомят международните организации.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР