21-годишен неправоспособен е със счупен череп и опасност за живота,

...
21-годишен неправоспособен е със счупен череп и опасност за живота,
Коментари Харесай

21-годишен без книжка с опасност за живота

21-годишен недееспособен е със строшен череп и заплаха за живота, откакто блъснал колата си в дърво, оповестиха от полицията в Разград.

Младият мъж е потърпевш към 14,30 часа в четвъртък, когато преминаващи по пътя сред селата Подайва и Здравец, подали сигнал за злополука с „ Опел Астра ”. На десен завой колата изхвърчала от пътя и се блъснала в дърво. Зад кормилото бил 21-годишният Д.Х. от село Подайва. Младежът нямал брошура.

Той е откаран в най-близката болница в Исперих. Настанен е в интензивния бранш.

В същото лечебно заведение в четвъртък е призната и 62-годишна жена, чиято кола била ударена предния ден по обед на пътя сред Исперих и село Вазово. В.Е. карала „ Тойота Ярис ” и се изкачвала с автомобила си по замръзнал сектор с незадоволителна ширина, когато против нея се задал автомобил „ Опел Вектра ”.

Зад кормилото му бил 31-годишният С.М., който се спускал и не пропуснал насрещната кола. Така се стигнало до случая. След него шофьорката имала болки, които я принудили на другия ден да отиде до болничното заведение. Там открили, че има фрактура на гръдна кост и я вкарали за лекуване. Травмата й се квалифицира като междинна телесна щета.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР