21-годишен мъж е задържан от кюстендилски криминалисти вчера за извършени

...
21-годишен мъж е задържан от кюстендилски криминалисти вчера за извършени
Коментари Харесай

Задържаха 21-годишен за кражби и вандалски прояви в Кюстендил, и още....

21-годишен мъж е арестуван от кюстендилски криминалисти през вчерашния ден за осъществени няколко незаконни действия – 2 обири на пари, счупени порти на 2 търговски обекта, опит за кражба от кафене в града. Образувани са досъдебни производства за действията, работата продължава, известен е дежурен прокурор.

Вчера кюстендилски криминалисти са открили и задържали трима мъже, оповестени за търсене – двама от тях са с неоправдателна присъда, влезнала в действие, третият е бил разгласен от ОДМВР – Кърджали, за определяне на адрес. Уведомени са издирващите ги структури.

66-годишен лидер на мотопед, нерегистриран по надлежния ред, управлявал в с. Мламолово след приложимост на алкохол/дрегерът е отчел резултат 0.82 промила/ е арестуван в ареста на районно управление (на МВР) Бобов дол, по случая е формирано досъдебно производсто, известен е дежурен прокурор.

Бързо полицейско произвеждане е формирано през вчерашния ден в районно управление (на МВР) Кюстендил за ръководство на мотоциклет от недееспособен лидер, а мотоциклетът не е регистриран по надлежния ред,20-годишният лидер е тестван по ул. „ Овощарска “; в районно управление (на МВР) Дупница е формирано бързо полицейско произвеждане за ръководство на нерегистрин мотоциклет от малолетно лице, инспекцията е осъществена на ул. „ Прогона “; 27-годишен лидер на л.а. БМВ е открит от пътни служители на реда в гр. Сапарева баня да ръководи нерегистрирания автомобил, в с. Слатино е установен39-годишен лидер на „ Трабант “, който не е регистриран по надлежния ред, бързи полицейски производства са формирани в районно управление (на МВР) Дупница, за случаите е известен дежурен прокурор.

Досъдебно произвеждане е формирано в районно управление (на МВР) Дупница за търговия със артикули със непокътната комерсиална марка и без позволение на притежателя. При извършена интервенция чиновниците са иззели от търговски обект 38 парфюма от непокътнати търговски марки. За случая е известен дежурен прокурор.

2 пожара са гасили през вчерашния ден екипи на РСПБЗН, вреди не са позволени. Оказана е техническа помощ от екип на РСПБЗН – Дупница, за извеждане на змия от къща в Бобошево – жилището е обезопасено, змията е пусната на безвредно място в природата.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР