21-годишен криминално проявен бургазлия е задържан заради множество кражби на

...
21-годишен криминално проявен бургазлия е задържан заради множество кражби на
Коментари Харесай

Полицаи използваха тейзър за ареста на млад мъж след серия кражби от магазини в Бургас

21-годишен престъпно проявен бургазлия е арестуван поради голям брой обири на хранителни артикули и алкохол от магазини в Бургас. 

Арестът е сбъднат след сигнал от чиновник в охранителното звено на магазин, ситуиран до бл. 79 в ж.к. „ Меден Рудник “ , който към 11:30 часа през вчерашния ден забелязал мъжа, който неведнъж посещавал магазина за осъществяване на обири , и наблюдавайки дейностите му, подал сигнал в СОТ-фирмата на обекта. ю

Междувременно бургазлията се опитал да напусне магазина , само че служителя го помолил да остане на място до идване на екипа от СОТ. Посетителят почнал да наскърбява охранителя, като го заплашил с ликвидиране , отправил физическа експанзия, дърпал облеклата му и го блъскал по тялото, след което съумял да избяга от магазина, укривайки се.

Установен е след това и арестуван от полицията , като е конвоиран със длъжностен автомобил до ареста. При излизане от колата арестуваният побягнал в посока бл. 57 в „ Лазур “, като след към 20 метра се навел и взел от земята някакъв предмет . Служителите възприели действието на бургазлията за действителна опасност и единия от тях след отправяне на ясно предизвестие, употребявал служебния си тейзър.

21-годишният мъж е арестуван и откаран за обзор в УМБАЛ-Бургас , след което е наведен в помещението за настаняване на арестувани лица.

Младият мъж е притеглен като обвинен и му е наложена мярка „ задържане под стража “ за период от 72 часа . Констатирано е, че измежду последните му прояви са свързани с обири от най-малко още три магазина , два от които ситуирани в „ Меден рудник “ 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР