21 души са арестувани при днешната спецакция в София, при

...
21 души са арестувани при днешната спецакция в София, при
Коментари Харесай

21 станаха задържаните при спецакцията в София, петима се издирват

21 души са задържани при днешната спецакция в София, при която беше разрушена тайфа за рекет, имотни измами и разпространяване на дрога. Още петима се търсят. Антимафиотите и спецпрокуратура нападнаха адреси в четири квартала рано сутринта. Входовете и изходите към тях бяха блокирани.

Над 6 часа продължиха обиските в хотел във „ Враждебна “. Той е бил нещо като офис на бандата. Именно този хотел разобличава и активността на незаконната група.

Сигнал подава Иван Борисов. Той сподели, че парцелът бил негов. Не съумял да обслужва заема си и се намесил частен правосъден реализатор. Твърди, че отнемането на парцела му не е изцяло законно, а новите притежатели, които той познава, трансформирали дома му в хотел за разврат.

„ Тук има проститутки, това е главната активност на този хотел, наркоразпространение и лишаване на парцели, бият хората от квартала, познавам ги от дребни “, сподели Иван Борисов.

Основните играчи и мотори на бандата били Трайчо и Мето.

„ Те са рискови, имат над 200 души дилъри на опиати, множеството от които са наркомани, и вършат каквото им кажат, добавя Иван Борисов.

Янко познава Трайчо от дълги години. Въпреки това, и той е потърпевш.

„ Измамиха ме, закупих парцел, купих го, те го препродадоха… и съм на улицата, занимава се с побоища, лихварство “, описа мъжът.

Друг пострадал споделя, че са го заплашвали с ликвидиране и са били. В хотела са арест задържани трима души, стана ясно от появилият се на място юрист. По думите му неговите клиенти се занимават с бизнес.

При спецакцията са конфискувани коли, пари, газов револвер, злато и документи, уличаващи незаконната група. Огледите и арестите продължиха през целия ден. Продължават още дейности по следствието, а те няма да спрат и през днешния ден. Предстои прокуратурата да реши на кого от задържаните да бъдат повдигнати обвинявания.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР