21.06, София - На 24-ти юни от 17:00ч. любителите на

...
21.06, София - На 24-ти юни от 17:00ч. любителите на
Коментари Харесай

Керана и Космонавтите, Абдо ”Дадо” Фегхали и Александър Гринчук специални гости на най-голямото дрифт съби...

21.06, София - На 24-ти юни от 17:00ч. феновете на моторни спортове ще станат очевидци на неповторимо дрифт шоу, протичащо се на емблематична за столицата локация - права на бул. Витоша сред бул. Скобелев и бул. Патриарх Евтимий. В продължение на 3 часа присъстващите ще усетят от близко мощта на особено модифицирани коли, както и ще видят уменията на 21 от най-хубавите дрифт водачи на България.

 

Състезанието има 3 кръга, като всеки кръг има по 1 опит на участник. След в началото показване на 21 водача, единствено 8 не престават към идващия стадий на надпреварата. Следващата отсявка стига до 4 индивида, които се борят за националната купа.

 

Шампионът на Red Bull Car Park Drift България се дефинира от трима съдии на база точност и непорочност на осъществяване на фигурите. Сред състава на реферите се включват и двама от специфичните посетители на събитието - дрифт легендите и

 

" Нямам самообладание да дойда в България и да се срещна с всички тези надарени хора ", споделя рекордьорът на Гинес за най-дълъг дрифт Дадо.

.

" Един съвет от мен - доста хора си мислят, че би трябвало да имаш голям мотор с мощ 1 000 к.с. и полусвирепи гуми. Не е тъкмо по този начин. Във всичко, което вършиме в живота, би трябвало да вярвате в себе си. Когато вярвате в себе си, вие сте способни на това, което вършиме, а практиката прави нещата съвършени. "

 

Александър Гринчук от Украйна идва за 3-ти път в България, като посетител на събитие на Red Bull. Той е и един от съдиите на първото издание на Red Bull Car Park Drift в страната през 2013.

 

" Тогава се сблъсках с невероятни гении и станах очевидец на страхотни умения. Вълнувам се да съм част от събитието още веднъж ", споделя Гриня.

.

Гвоздеи на програмата са и изпълнителите, които имат изненада за феновете.

 

За Red Bull Car Park Drift
е събитие в региона на моторните спортове, което се концентрира върху изкуството на дрифта. Началото му е сложено в Ливан през 2008 година и от този момент набира известност в редица страни по света.

 

Събитието има за цел да покаже дрифт уменията на локални водачи и да даде платформа за съревнование и проява на гения им.

 

След триумфа си в Ливан, уголемява обсега си и излиза отвън страните от Близкия изток, като доближава до разнообразни точки по света, в това число Бразилия, Румъния, Южна Африка, Япония и доста други.

През годините развива своя формат, с цел да направи надпреварата по-вълнуващо и предизвикателно.

Red Bull Car Park Drift дава приоритет на сигурността и развиването на уменията. От участниците се изисква да съблюдават разпоредбите за сигурност, в това число потреблението на подобаващи защитни ограничения и модификации на колите.

 

Състезанието предизвиква водачите непрекъснато да усъвършенстват техниките си за дрифт, разширявайки границите на опциите си.

 

Второто издание в България на Red Bull Car Park Drift се усъществява с поддръжката на WINBET, Puma,Devin, Transpress и Raffy Bar and Gelato.

 

Може да научите повече на
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР