206 машини са обработвали пътищата от републиканската пътна мрежа през

...
206 машини са обработвали пътищата от републиканската пътна мрежа през
Коментари Харесай

АПИ: 206 машини са обработвали републиканските пътища през нощта

206 машини са обработвали пътищата от републиканската пътна мрежа през нощта, с цел да се обезпечи безвредно пътешестване на водачите. на пътноподдържащите компании е в 24-часов работен режим. Съоръженията и настилките се обработват против замръзване и хлъзгавост.
В 12 области - Видин, Монтана, Враца, Плевен, Ловеч, Габрово, Перник, София-град, Софийска, Пловдив, Благоевград и Пазарджик, е избран жълт код за евентуално рисково време за мощен вятър, като за областите София и Перник е разгласен жълт код за забележителен снеговалеж.
 АПИ: Шофьорите да потеглят с коли, готови за зимни условия АПИ: Шофьорите да потеглят с коли, готови за зимни условия
Във връзка с предстоящото захлаждане и прекосяването на дъжда в сняг, Агенция “Пътна инфраструктура ” моли водачите да тр...
За повишение сигурността на придвижване, в случай че метеорологичните условия го изискват, е допустимо затваряне на избрани сектори за разчистване и култивиране на настилките с химически субстанции и инертни материали. Блокирането на придвижването от транспортни средства, които не са готови за зимни условия, затруднява пътуването на всички останали водачи и работата на снегопочистващата техника.
Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура и зимното поддържане на републиканската мрежа от интернет страницата на АПИ –, както и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ. В организацията целогодишно при 24-часов режим работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за положението по републиканските пътища.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР