2050 лв. набра благотворителният търг, организиран от МЕНИДЖЪР за подпомагане

...
2050 лв. набра благотворителният търг, организиран от МЕНИДЖЪР за подпомагане
Коментари Харесай

2050 лв. за деца на загинали от COVID лекари и учители събра благотворителният търг на МЕНИДЖЪР

2050 лева набра благотворителният търг, проведен от МЕНИДЖЪР за подкрепяне на деца, чиито родители – лекари и учители са станали жертва на COVID-19 при осъществяване на служебния си дълг. Аукционът се организира онлайн на 2 септември, а в него се включиха компании, бизнес организации и частни донори.

Те откупиха всички препоръчани в наддаването 10 картини на студенти от Националната художествена академия, въодушевени от състоял се по самодейност на МЕНИДЖЪР през м. юни тази година.

Зад нашата идея „ Да продължим дружно пътя на положителното “ застанаха и подариха средства (представени по азбучен ред):

Геновева Петрова, създател и изпълнителен шеф на Remix; Дарина Георгиева и Елена Матеева от името на ; транспортно-логистичната компания ; марката на - , който трайно поддържа през разнообразни начинания изкуството и младите гении на България; Нели Найденова, страшни Бранд Мениджър - Nescafe Mixes в Нестле България АД; Цветан Бешевишки, шеф на Мувио Лоджистикс ЕООД и Делион ООД.

Всеки от донорите преведе средствата за изплатените картини непосредствено по банковата сметка на, която се ангажира да обезпечава просветителни стипендии до навършване на 18-годишна възраст на деца на лекари и учители, починали от коронавирусната зараза по време на осъществяване на служебния си дълг.

Фондацията поддържа 23 деца, най-малкото от които е на 3 години, показа при започване на търга Кремена Кунева, която е един от създателите на благотворителната организация. Тя благодари персонално на всички донори, че са отворили сърцата си за децата, изгубили най-свидното, собствен родител.

Всички, които желаят да продължат поддръжката си за тях, могат да го създадат посредством дарения по сметката на фондацията:

Райфайзенбанк България ЕАД
BIC: RZBBBGSF
IBAN: BG91RZBB91551012773591
За Фонда за Децата на герои


А МЕНИДЖЪР ще продължава да приобщава от ден на ден хора и бизнес организации към два от най-важните диалози за обществото ни и постиганите дружно триумфи, които ни водят напред – за щастието на нацията и за пътя на положителното!
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР