2026 за болните с COVID, които са хоспитализирани в София

...
2026 за болните с COVID, които са хоспитализирани в София
Коментари Харесай

Ето къде са COVID-кабинетите в столичните общински ДКЦ-а

2026 за болните с Коронавирус, които са приети в болница в София тази заран, 238 от тях са на интензивно лекуване. За 24 часа броят на приетите в болница се усили с 58 пациента, а от началото на седмицата растежът е 263. Така столичният кмет Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска обощи предоставените данни по-рано на брифинга на Министерство на здравеопазването.

Това е индикаторът, който следим най-внимателно, тъй като задачата ни е всеки, които се нуждае от болнично лекуване, да може да го получи, добави още кметът.

За да понижим натиска към лечебните заведения и да осигурим прегледи на жители със признаци, разкрихме профилираните КОВИД-кабинети в общинските ДКЦ.

До момента, за 5 работни дни, в тях са прегледани 1588 души, 1528 са тествани с антигенни проби, 453 от тях са позитивни.



От през днешния ден ще отвори профилиран кабинет и в 24-о ДКЦ, а на следващия ден - и в 25 ДКЦ.

Във връзка с приближаващите празници през декември, преди всичко 8 декември, стартира да се приказва за намаляване на ограниченията. Моята безапелационна позиция е, че намаляване на ограниченията в София по никакъв метод не би трябвало да има, разкри Фандъкова.

Обсъждаме разнообразни разновидности само за образованието на учениците, само че и при тях не можем да си позволим да върнем всички възпитаници в клас. До 27-и ноември учениците от 6 до 12 клас в София учат онлайн.



В момента изследваме и мнението на учебните шефове. В началото на идната седмица в софийския действен щаб ще вземем решение по какъв начин да продължи образованието в София, приключи Фандъкова.

2026 за болните с Коронавирус, които са приети в болница в София тази заран, 238 от тях са на интензивно лекуване. За 24...
Публикувахте от в
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР