2024 NFL Draft 2024 е пълен с куотърбек талант, но

...
2024 NFL Draft 2024 е пълен с куотърбек талант, но
Коментари Харесай

Shedeur Sanders: Аз съм по-добър от всеки куотърбек в 2024 NFL Draft

2024 NFL Draft 2024 е цялостен с куотърбек гений, само че един предупредителен състезател, който не е в тазгодишната група, счита, че е по-добър от всички тях.

Кейлъб Уилямс от USC и Дрейк Мей от Северна Каролина се чака да влязат в топ пет определени, само че куотърбекът на Колорадо Шедиър Сандърс счита, че в случай че беше декларирал за тазгодишния драфт, можеше да бъде взет преди тях.

Говорейки със Sports Illustrated в Лас Вегас преди Super Bowl 2024, Сандърс, който преди този момент даде ясно да се разбере, че ще остане в Колорадо с татко си Деион за още една година, беше запитан напряко къде би отишъл, в случай че го вземат в това план за годината.

Въпреки че звездата на Бъфалос сподели, че ги почита, той счита, че има повече гений от тазгодишната група, която включва спечелилия от Heisman за 2022 година (Уилямс) и Играч на годината на ACC (Мей).

Заедно с тези двама куотърбекове, доста подправени драфтове плануват Джейдън Даниелс от LSU и Бо Никс от Орегон да бъдат определени измежду първите 15 определени играча....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР