2024 г. започва доста смело и решително за 35-годишния модел

...
2024 г. започва доста смело и решително за 35-годишния модел
Коментари Харесай

Моделът, който реши да смали гърдите си

2024 година стартира много самоуверено и уверено за 35-годишния модел и риалити звезда Анджела Уайт, по-известна като Blac Chyna. Още през миналата година тя си бе сложила няколко здравословни цели, с които да усъвършенства себе си и метода си на живот и даже към този момент е изпълнила някои от тях, измежду които да разтвори филърите по лицето си.
 Ани Хокинс-Търнър - дамата с най-големите естествени гърди в света
Жената с най-големите естествени гърди в света

Проклятие или благословия

Следващата огромна крачка в смяната на външния тип на Blac Chyna също е налице. Става въпрос за смаляването на гърдите ѝ, за което тя също е споделяла преди.

По думите ѝ размера на естествения ѝ бюст просто ги е карала да наподобяват неестествено и защото е считала, че не ѝ подхождат, е била уверена, че интервенцията е вярното решение.

В последна сметка Blac Chyna в действителност се е подложила на интервенцията, само че от един от последните ѝ постове в Instagram излиза наяве, че не е минало без затруднения.

" Здравейте на всички, Честита Нова година. Да, направих го още веднъж ", споделя моделът във видео, на което я виждаме с превръзка към гърдите.

По-нататък в клипа тя разяснява, че в действителност ѝ се е наложило да се подложи на интервенция за понижаване на бюста два пъти. Причината е, че първата е довела до капсулирането на едната ѝ гърда, което е необичаен, само че прочут риск в резултат на процедурата. Това, което се случва при този нежелателен резултат, е свиването на мускула към импланта в гърдата, което провокира болежка.

При втората интервенция, която е минала сполучливо, лекарите са се справили с затруднението, само че и са понижили бюста на Blac Chyna даже още малко, написа Entertainment Tonight. Към момента риалити звездата се възвръща добре и е удовлетворена от резултата.
 Сами Шийн не стопира да се хвали с новите си гърди
Когато дъщерята на Чарли Шийн не стопира да се хвали с новите си гърди

Бахамските завършения на Сами Шийн

Отново в обществените си мрежи тя изрази и благодарността си към своите почитатели за поддръжката по време на целия развой и показа, че посреща новата година с доста оптимизъм.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР