2024 е високосна година, което означава, че февруари има допълнителен

...
2024 е високосна година, което означава, че февруари има допълнителен
Коментари Харесай

Как високосната година може да се отрази на плащанията с универсален кредит – ще ви платят ли повече?

2024 е високосна година, което значи, че февруари има спомагателен ден – само че по какъв начин това се отразява на заплащането ви с повсеместен заем?

Universal Credit е обезщетение на Министерството на труда и пенсиите (DWP) и се изплаща на към шест милиона души в Обединеното кралство. Можете да поискате Универсален заем, в случай че сте незает и в случай че работите, само че с ниски приходи и няма несъмнено равнище за това какъв брой пари получавате всеки месец - това, което получавате, зависи от персоналните ви условия.

Тази година февруари има 29 дни вместо 28 - което значи, че месецът е малко по-дълъг от нормално. Според DWP общоприетата месечна надбавка за Universal Credit остава същата всеки месец, без значение какъв брой дни има. Това значи, че може да се наложи да разтегнете заплащането си по Universal Credit малко повече, в сравнение с бихте привикнали през февруари.

Стандартната надбавка сега е £292,11 за един човек под 25 години и £368,74 за тези 25 и над. За тези, които са в двойка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР