2024-а е годината на Сатурн - година на кармична разплата,

...
2024-а е годината на Сатурн - година на кармична разплата,
Коментари Харесай

Алена: Има прекалено много питанки в хороскопа на България за 2024 г., няма да ни е лесно

2024-а е годината на Сатурн - година на кармична отплата, материални триумфи и на стабилизация. Това каза в „ Тази заран “ нумерологът и астролог Светлана Тилкова-Алена.

„ Има прекомерно доста питанки в хороскопа на България за 2024 година Няма да ни е по никакъв начин елементарно, тъй като Сатурн е планета на кармичната отплата. Тоест всеки, който е вредил, ще си понесе кармичните санкции. До каква степен – всеки може самичък да реши, тъй като всеки знае какви неточности е допускал “, предвижда Алена.

Притеснително е, че регистрацията за локалните изборите ще е тъкмо в назадничав Меркурий, разяснява астрологът

По думите ѝ Козирог и Водолей са облагодетелствани, тъй като Сатурн ръководи Козирога и е съуправител на Водолея. През идната година представителите на тези зодии ще намерят равновесието, което не са имали през тази. Те ще печелят и ще вървят нагоре.

„ Козирогът ще господства през цялата година. За родените в този земен знак годината е изпълнена с сполучливи инициативи и радващи ги доходи. Те обаче ще би трябвало да заобикалят клопките, които ориста им слага “, допълни Алена.

Периодът не е подобаващ за започване на нова връзка

„ За Везните  годината ще е изпълнена с страсти - и приятни, и отрицателни. Ще бъде благосклонна и ще им оказва помощ да положат ново начало. 2024 година ще бъде прочувствена през първата си половина, а импулсивна и прибързана през втората “, подчерта астрологът. 

По думите на Алена до края на октомври 2023 година всеки би трябвало да си оправи всички сметки и планове, тъй като в годината на Сатурн загубите са нежелателни. Декември пък е доста необикновен месец, тъй като в съвсем всички българи " ще избликне истината от това, което са изживели в цялата 2023 година "

Вижте препоръките на астролога Алена

Предстои и назадничав Меркурий - от 13 декември до 2 януари 2024 година Алена посъветва в този интервал всички зодиакални знаци да създадат обзор на цялата 2023 година и да осъзнаят какъв бюджет ще оставят за харчене за следващата година. Добре е да се реши и какъв брой да се харчи по време на коледните и новогодишните празници.

През 2024 година три пъти ще има назадничав Меркурий  - през април, август и в края на ноември. 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР