2023-та се очертава като много силна и разнообразна година в

...
2023-та се очертава като много силна и разнообразна година в
Коментари Харесай

Панаирът стартира новата година с Агра 2023

2023-та се обрисува като доста мощна и разнообразна година в изложбения календар на Международен панаир Пловдив. Запазват се и се обогатяват обичайните деветнайсет огромни интернационалните изложби. Планират и се създават над 40 нови настоятелен конгреси.

Програмата за идната година ще започва с доста мощно издание на Агра. Над 60% от изложбените площи към този момент са заети и се обработват още десетки запитвания на компании за присъединяване, оповестяват от Търговска дирекция на институцията. Изложбите Винария и Фудтех, които се провеждат редом с Агра 2023, ще бъдат с нови атрактивни визии. Засиленият интерес на български и задгранични производители и търговци обрисува огромно и сполучливо осмо издание на мегафорума за агробизнес, хранителна индустрия и винена промишленост. Събитието ще се организира от 21 до 25 февруари 2023 година.

Месец април е плануван за профилираните изложения, отдадени на промишленостите за спорт, занимание и природосъобразен метод на живот. Национална трофейна експозиция ще означи 125 години от основаването на Съюза на ловците и рибарите в България. Във фокуса на редица изложбени събития са децата, тяхното здраве, обучение и образование. Международен панаир Пловдив продължава традицията и още веднъж ще бъде хазаин на Европейския конгрес на субектите на обществената и солидарна стопанска система. Международни спортни федерации към този момент са създали поръчки за провеждането на международни финали и надпревари. Ранното лято е непокътнато за огромните изложби на товарни коли и едрогабаритна техника. Есента е отдадена на тежката промишленост, машиностроенето и нововъведенията. Специализираните изложения и интернационалните фестивали за здраве, хубост и мода са заложени през октомври.

Програмата за 2023 година дава отговор на потребностите на бизнеса от нови контакти и вероятности за развиване. Международен панаир Пловдив и през идната година ще очертае новостите в софтуерния напредък, ще бъде поле за проява на реформаторски технологии и достижения, на екологични и новаторски решения. Предстоящите изложби, конгреси, семинари и кръгли маси ще показват значими тематики в региона на модерните производства, земеделието, околната среда, зелената сила, науката и образованието, здравето и хубостта.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР