2023-та е годината, в която за първи път би трябвало

...
2023-та е годината, в която за първи път би трябвало
Коментари Харесай

Защо очилата на Apple са новият iPhone

2023-та е годината, в която за първи път би трябвало да забележим готовите AR/VR oчила на Apple, които се чака да се споделят Reality Pro. 
 Apple, Meta, Samsung, microLED екраните и AR/VR очилата
Какво свързва Apple, Meta и Samsung

Всичко е бизнес

Наскоро Марк Гърман от Bloomberg разкри поредна порция елементи към идния артикул, който се обрисува да е също толкоз мечтан и забавен, колкото iPhone. 

Reality Pro в действителност в известна степен ще имат някои познати ни от iPhone аспекти, като да вземем за пример началният аспект и хоум страницата.
 Снимка 560367

Те ще наподобяват на тези в iOS, споделя Гърман, и в началния екран чакаме да има икони и уиджети, сходни на тези в iPhone. 

Разликата тук е, че ще можем да разлистваме всред тях единствено с взор, а селекцията на приложение ще се случва посредством жестове на ръцете. 

При диалог пък ще можем да виждаме " жив " аватар на събеседника ни. 
 Снимка 603671

Една от най-вълнуващите екстри може би е тази, която ще разрешава да употребяваме очилата като екран за компютъра ни, макар че ще би трябвало да продължим да употребяваме физическа мишка и клавиатура. 

Същевременно Apple към този момент работи по наличие особено за AR/VR очилата си, а във виртуалната версия на Apple TV ще можем да гледаме филми на голям виртуален екран, ситуиран в пустинята или космоса да вземем за пример. 
 Снимка 586807

Гърман разкрива, че очилата ще имат и сходна на тази в Apple Watch коронка, която ще служи за превключване от AR във VR режим. 

Устройството ще разполага с батерия, която ще е огромна жестоко казано колкото два слепени iPhone и ще устоя към два часа с едно зареждане. 
 Apple iPhone 15, ShrimpApplePro и каква ще е формата на идващия модел
Ще замязя ли iPhone 15 на Android

Как ще наподобява телефонът

Все още прогнозата, че Reality Pro ще коства към 3000 $, само че чуваме от ден на ден клюки, че Apple ще пусне и по-базова версия, която ще е на цена, близка до тази на iPhone. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР