2023-та беше нулева за икономиката. Най-големият инвеститор в България е

...
2023-та беше нулева за икономиката. Най-големият инвеститор в България е
Коментари Харесай

Калоян Паргов: 2023 година беше нулева за икономиката

2023-та беше нулева за стопанската система. Най-големият вложител в България е страната ”. Това съобщи Калоян Паргов, ръководител на СИНПИ в предаването „ Денят онлайн ” по NOVA NEWS.

Според него държавното управление, водено от Николай Денков било неуспех и неговото продължение ще бъде клопка. „ Дали ще има нова сглобка или не, аз бих запитал – дали ще има клопка. ”, сподели социалистът.

Той изясни, че още преди 2020-та година от МВФ и от Световната банка били поискали отпадане на плоския налог. „ Видимо е, че неравенствата в света се усилват, рекомендацията беше да се смекчи обществената цена. Социалистите години наред предлагаме данъчна промяна и промяна на плоския налог ”, сподели Паргов. Той добави, че имали поддръжка на синдикатите.

Относно свадите в Българска социалистическа партия – сред управлението на партията и на Градската организация на партията, Паргов сподели, че за 30 година това е вторият сходен случай.  

Той сподели, че ще запомни патриарх Неофит с неговия принос за прекъсването на разделянето в БПЦ. „ Това беше значимо за страната, можем да кажем, че той беше умен общественик ”, добави Паргов и посочи, че вярата и православното християнство са в основата на нашатаанационална еднаквост.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР