2023 година е една от най-тежките за Слави Трифонов. Първо

...
2023 година е една от най-тежките за Слави Трифонов. Първо
Коментари Харесай

Слави с тежка забрана след трагичната смърт на майка му Здравка

2023 година е една от най-тежките за Слави Трифонов. Първо партията му „ ИТН “ претърпя неуспех, а малко по-късно шоуменът е погребал майка си Здравка Трифонова. За кончината й разкри самият той, само че по различен мотив.

В пост в обществените мрежи по отношение на преименуваната болница „ Проф. доктор Александър Чирков ” Слави написа: „ Но е по-добре да пиша, да ви осведомявам, да съблюдавам закона и моралния кодекс, с който са ме възпитали майка ми и татко ми. Лека им пръст! “.

Оказа се, че мама Здравка си е отишла от този свят още преди 3 месеца, само че едвам в този момент, Дългия си разрешава да приказва за гибелта й. Трифонов е крил дълго време гибелта й и категорично е предизвестил екипа си, че не желае информацията да се популяризира в общественото пространство, пише „ Уикенд ”.

Слави в никакъв случай не е криел, че обожава сестра си Петя, майка си Здравка и татко си Тодор, който умря през 2017 година Трифонов е изживял извънредно тежко кончината на родителката си, която си отишла от този свят ненадейно.

Шоуменът е държал да даде време на себе си и околните си да преживеят скръбта в тишината на отвън медийното пространство и да не се спекулира с аргументите за гибелта на мама Здравка. Според осведомени, тя си е отишла ненадейно, а не е боледувала дълго.

Последната информация за 85-годишната Здравка в медиите беше от началото на лятото, като се твърдеше, че майката на Трифонов се е изнесла от къщата в плевенското село Тодорово и е отишла при щерка си в Плевен. Бащата на водача на Има Такъв Народ – Тодор Трифонов, също си отиде на 85-годишна възраст през 2017 година след боледуване.

Слави Трифонов рядко приказва за фамилията си. През 2017 година старата жена гостува в „ Шоуто на Слави “ още до момента в който се излъчваше по Би Ти Ви, а предаването се появи на екран навръх рождения ден на шоумена. „ Не те пуснах на детска градина, тъй като трябваше да те изучавам да четеш, да играеш. Като беше дребен, доста плачеше и хората споделяха: „ Той ще пее доста хубаво, тъй като доста реве “, призна тогава майката на Слави.

Здравка сподели, че шоуменът е бил доста дисциплиниран като дребен. „ Още имам почит от теб. Ти си като един Съвет за електронни медии за мен, като те видя примерно и не мога да ругая “, призна Слави в паметното изявление.

Родителите на водача на Има Такъв Народ се срещат на връщане от бригада. „ Вървяхме си с две приятелки, едната имаше среща с другар на татко ти. И по този начин на другата  вечер се запознахме с него. Той след това отиде боец и аз го чаках 2 години, беше в казармата в Хасково.

Работих в мебелен цех 25 години. Тогава първата ми заплата беше 180 лв.. Ходех на драго сърце на работа, тъй като бях дневна промяна и можех да си виждам децата и къщата. Тогава вървях с влака в Русия, ти дори ми поръча да ти купя едни ноти. Бяхме там 18 дни, беше доста хубаво, всичко проведено. Когато пристигнахме в Киев, трябваше да сменят релсите на влака.

Тръгнахме след това, с часове пътувахме без да забележим село, до момента в който стигнахме Ростов. Това за мен беше едно огромно прекарване, бяхме и в Москва и в Санкт Петербург. Оттам си донесохме вилици, лъжици, аз си донесох и един газов котлон “, показа пред Слави майка му.

Покойната жена постоянно е страняла от светския звук, не искаше да дава изявленията, нито да живее в столицата, обичаше спокойствието на селото. Близки до мама Здравка разкриха, че тя до последния си мирис не одобрявала влизането на сина й в политиката и непрекъснато се тормозила за него.

„ Най-голямата й болежка беше, че няма внуче от Слави. Много искаше приживе да го види благополучен и с дете, даже и да не подписа брак, само че да има семейство. Уви, отиде си без да види внуче от сина си “ – разясняват съселяни на починалата жена, която поздравявала всички в Тодорово и в никакъв случай не се звездеела.

Тя се радвала на внук си Теодор, който е наследник на щерка й Петя. За живота на племенника на Слави Трифонов не се знае доста, като се изключи че учеше в влиятелен университет в Шанхай, където го изпрати персонално самият Трифонов. Именно той поемаше и разноските към скъпото образование на наследника си. Теодор е наследник на по-голямата сестра на шоумена – Петя. От години се приказва, че тъкмо той ще наследи несметното благосъстояние на Дългия. Племенникът на Трифонов е негов чест посетител в София.

От фотосите му в обществените мрежи се вижда, че по всякакъв начин се пробва да подражава на вуйчо си. Освен че и той се облича със скъпарски тениски с черепи на обичания дизайнер на Слави – „ Филип Плейн “, Тео постоянно демонстрира, че поддържа начин на живот на баровец, пушейки скъпи пури и пийвайки марково уиски.

Преди време единственият правоприемник на Слави избухна в обществените мрежи, че животът му е неуспех. Младежът недоволства, че е обект на интерес от медиите, което се отразявало на персоналния му живот. Той предпочитал да е неизвестен.

В Певен и Тодорово разясняват, че шоуменът не се е съобразил с желанието на татко си Тодор, който не желал синът му да влиза в политиката. „ Приживе все караше Слави да му обещае, че няма да се занимава с политика, само че той не се вслуша в думите на татко си и след гибелта му основа „ ИТН “, което огорчи мама Здравка ”, издават съграждани на Трифонов.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР