2023 г. ще бъде запомнена като годината с твърде много

...
2023 г. ще бъде запомнена като годината с твърде много
Коментари Харесай

Кой е мъжът, с когото София Вергара излиза след развода

2023 година ще бъде запомнена като годината с прекалено много раздели измежду звездите, като много от тях съумяха да ни шокират. Тук обаче не приказваме за Хю Джакмън и Дебора Фърнес, които поеха по друг път след 27 години брак.
 Джо Манганиело, Кейтлин О'Конър и с нея ли артистът размени София Вергара
Жената, с която Джо Манганиело размени София Вергара

Ще просъществува ли връзката им

Говорим за София Вергара и Джо Манганиело, които явно към този момент нямат нищо общо между тях. Актрисата от " Модерно семейство " ни показва, че продължава живота си и след раздялата по най-хубавия метод.

51-годишната Вергара беше снимана да идва и да си потегля от сантиментална вечеря с известния хирург-ортопед Джъстин Салиман. Двамата бяха избрали да хапнат в ресторант Funke в Бевърли Хилс през уикенда.

София Вергара не изневери на сексапилния си жанр и беше избрала дантелен корсет в черно в композиция с кадифен панталон в тъмночервено, обувки на висок ток и алена чанта. Хирургът гледаше да не се набива на очи в тъмносиня риза и джинси.

Салиман очевидно има желания към актриси, тъй като е бил женен за Брий Търнър, която играе в сериала Grimm. Според персоналния му уебсайт, практиката му е главно в Лос Анджелис, като е профилиран в работа със спортни тимове.

" Тя се любува на живота. Настроена е положително и цялостна с сила. Разводът се отразява добре на. Не беше елементарно решение за нея, само че се оправя ужасно ", разкрива източник, непосредствен до актрисата, пред People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР