2023 г. е тук! Всички си пожелаваме тя да бъде

...
2023 г. е тук! Всички си пожелаваме тя да бъде
Коментари Харесай

В кола, на концерт или на маса? Как посрещнаха 2023 г. най-известните българи

2023 година е тук! Всички си пожелаваме тя да бъде по-здрава, по-успешна и по-щастлива. Разбира се, почти това бяха посланията и на родните звезди в новогодишната нощ. Как обаче посрещнаха новата година те? Поразровихме се, с цел да забележим:

Сузанита 

По-красноречив преглед на 2022 година надали има. За певицата това беше година на катарзис, нова връзка и най-големия смисъл в живота. Като майка на месечно бебе най-вероятно Сузанита и Марк са посрещнали 2023 година вкъщи, а малко по-късно празненството просто е завършило.

Виж още: Звездните събития, които чакаме през 2023 

Николета Лозанова

Плеймейтката и вратарят Ники Михайлов за поредна година избягаха от суетата по софийските заведения и посрещнаха 2023-та на екзотично място, този път на остров Бали. " 2023 аргументи да обичам живота и най-важната е тук с мен ", написа сантиментално тя. 

Галена

Певицата беше по-мъдра в текста към обявата от своите сътрудници и колежки, като благодари на 2022 година за хубавото, не чак толкоз хубавото, значимото и смисленото. " За мен беше изпълнена с вълнуващи моменти, с реализирани цели, с необятните ви усмивки, с още хубава музика ", написа тя.

Галин

При Галин Новата година е пристигнала по друг метод. Той не е бил нито на присъединяване, нито на маса. Той и компания даже не са в България, а 2023 година посрещнал в компанията на бразилската звезда Анита.

Виж още: 2023: Каква година ни чака, астрологът на звездите предсказва 

Лидия

Певицата е била в компания с другари, на маса, а по-късно се е случило и видеото нагоре. " Щастие да си имате желая, ей такова... да се радвате на дребните неща и да сте здрави, с цел да го живеем този живот ". 

Даниел Петканов

За разлика от Коледа на Нова година някогашните съпрузи бяха разграничени. Алекс Богданска беше с другари във Велинград, а Дани Петканов беше в мъжка компания - тази на сина си. Двамата са посрещнали 2023 година дружно в София.

Меди

Певецът посрешна Новата година... в колата! Просто е пътувал за присъединяване.

Златка Райкова

Тук няма изненади! Плеймейтката направи, както и даде обещание - посрещна празника с Карен и сина си в хотела, в който отпътуваха още преди Коледа. Става въпрос за място край Разлог, въпреки че фотосите припомнят някой топ ресторант в Дубай.  

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР