2023 г. е и най-лесното днес е да избухне някакъв

...
2023 г. е и най-лесното днес е да избухне някакъв
Коментари Харесай

Преслава няма да забрави това преживяване в самолет

2023 година е и най-лесното през днешния ден е да избухне някакъв скандал. Ако е към някоя известна персона, още по-лесно! Така се случи с поп-фолк певицата Преслава, която се върна от присъединяване в Лондон. 

До там тя несъмнено пътува със аероплан, само че не остана по никакъв начин удовлетворена от видяното на борда. Така тя даже снима обувките на една от стюардесите - нещо, което не беше разбрано от нейните почитатели.

На фотографията дамата е със скъсани обувки, а почитателите ѝ взеха решение, че... Преслава се присмива на въпросната жена!

В сторито нагоре певицата обаче изяснява какво в действителност е желала да каже с въпросната фотография, а то е много по-различно - не става въпрос за присмиване на дамата, а недобра грижа от страна на работодателя, който се очаквало да подсигури униформата за своите чиновници. Както се вижда, това надалеч не е единственото нещо, от което Преслава е останала недоволна.

На фотоси тя сподели и по какъв начин наподобява салонът на въпросния аероплан, като се възмути, че хората в действителност си заплащат за " сходен риск и бедност ", написа Vbox.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР