2023 г. беше специална с едно (ако, разбира се, оставим

...
2023 г. беше специална с едно (ако, разбира се, оставим
Коментари Харесай

Най-стилните кралски особи през 2023 г.

2023 година беше специфична с едно (ако, несъмнено, оставим политическите събития настрани) - първата година със доста " отваряне " след ковид пандемията, която принуди съвсем всички ни да прекарваме съвсем цялото си време вкъщи.
 Летисия, Максима, принцеса Мери, принцеса София, принцеса Виктория и тоалетите в розово
Живот в розово (по кралски)

Най-актуалният цвят измежду кралските особи

Животът, публичните събития и формалните прояви се върнаха към естественото, а с това имахме удоволствието да следим забележителни тоалети от хора от публичния, обществен и културен живот. В lifestyle.bg избрахме да обърнем внимание на най-добре облечените дами от няколко кралски семейства. Защото в действителност са образец за подражателство.

Кралица Летисия (Испания)

Започваме с най-авангардната от позиция на протоколите в монархиите кралица - Летисия. На 50 тя наподобява удивително и, както можахме да видим от няколко по-смели тоалета, очевидно тренира интензивно.

Именно те обаче провокираха реакции за това, че не се чака от една кралска персона да демонстрира гол стомах или тил. Ние сме на мнението на датската кралица Маргрете - монархиите имат потребност от рестарт и ободряване. Затова кралица Летисия е напълно по усета ни.
 Кралица Летисия, полата с дупка, роклята с гол тил и все по-спорните й фешън решения
Критиките, които все по-често получава кралица Летисия

Започна ли да бърка с стилните си решения

Принцесата на Уелс (Великобритания)

Или казано с елементарни думи Кейт Мидълтън. След гибелта на кралица Елизабет Втора през септември Кейт ненадейно се трансформира от херцогиня на Кембридж в принцеса на Уелс, както и в идната кралица на Англия. Което основателно й даде солидна доза самочувствие.

Кейт обаче реши да се придържа към протоколите на особи в нейното състояние - без непотребни опасности, с прибрани деколтета, умерени дължини и строго съблюдаване на каноните за всяко настрана събитие. Което не е лесна задача - няма по какъв начин да не й се възхитим.
 Принц Уилям, Кейт Мидълтън, Earthshot Prize и колието на лейди Даяна, с което е принцесата на Уелс
Когато всички погледи са привлечени от Кейт Мидълтън

Принцесата на Уелс с увещание за принцеса Даяна

Херцогинята на Съсекс (Великобритания/САЩ)

Кралска персона? Точно по този начин - Меган Маркъл към този момент спада в тази категория, колкото и да не се харесва на някои хора. Освен това съумя да остави своя отпечатък точно с типично американското си чувство за жанр.

Съпругата на принц Хари първо се опита да следва протоколите на английската монархия като се обличаше в неутрални тонове, а по-късно реши да има вяра на личното си чувство за жанр - въпреки всичко елегантността в дъждовен Лондон и слънчева Калифорния са две разнообразни неща. Бихме споделили, че и в двата случая й се получава.
 Кейт Мидълтън, Меган Маркъл, тоалетите и бижутата, които носят на погребението
Скритите послания Кейт и Меган

Техният метод да отдадат респект към Елизабет II

Кралица Рания (Йордания)

Най-последните модели на висшата мода, безчет облекла на локални дизайнери, както и безспирно рециклирани на тоалети отпреди няколко години. Йорданската кралица несъмнено има на какво да научи всеки фен на модата.

Рания постоянно споделя повече с облеклото си, в сравнение с в началото виждаме - дали с това, че носи риза на йордански дизайнер на събитие в страната си или пък че избира " остарял " тоалет, с който да отдаде респект на починалата кралица Елизабет. Определено е жена, която дава образец на останалите в арабския свят.
 Кралица Рания и символичният й тоалет на погребението на кралица Елизабет
Трогващият жест на Рания на погребението на кралицата

Йорданската кралица още веднъж показва класа

Принцеса Мери (Дания)

Изисква се солидна доза храброст и доста работа, с цел да постигнеш това, реализирано от брачната половинка на престолонаследника на Дания принц Фредерик. Мери е австралийка по рождение и няма доблестен генезис. Въпреки това е задоволително да погледнем една нейна фотография, с цел да сме наясно, че гледаме принцеса.

Елегантна, умерена и постоянно съответна на обстановката, в която се намира - принцеса Мери е образец за жанр освен в европейското си кралско, само че и в родната си Австралия.
 Принцеса Мери, Гренландия и визитата на датската принцеса на острова
Какво направи датската принцеса в Гренландия

Мери - с голям брой задължения на острова

Споменаване заслужават още шведската престолонаследничка принцеса Виктория, нидерландската кралица Максима, както и дъщерята на английската принцеса Ан Зара Тиндал.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР