2022 година. По света има недостиг на вода, храна и

...
2022 година. По света има недостиг на вода, храна и
Коментари Харесай

Западът се готви за вечна война

2022 година. По света има дефицит на вода, храна и заслон. Мъртвите се събират по улиците и се оставят да бъдат модифицирани в биомаса, с цел да се нахранят гладните. Океаните умират, въздухът не може да се диша.

Това, несъмнено, е филм, холивудски евтинджос (наречени “Зеленият сойлент”), каквито са маса. Филмът нямаше да бъде запомнен през днешния ден, в случай че не беше изработен през 1972 година под формата на предсказване, че след 50 години световното стопляне ще унищожи всичко. Това е доста типично събитие за западната цивилизация – да се съчиняват ужаси за бъдещето (по някаква причина това го няма при другите цивилизации). Или драконите се разсънват в мазетата на Лондон и изгарят всички, или идва световното стопляне. Така пред нас стои значима част от съзнанието на елементарния западняк.

И тази част от съзнанието там в този момент радостно се пробужда. Да, продължаваме диалога за обстоятелството, че напълно неотдавна всички политически и журналистически класици на „ империята на лъжата “ се занимаваха с едно нещо: желаеха неотложно да „ спрат Путин “ в Украйна. Но в този момент картината се трансформира и към този момент други хора, прекъсвайки се един различен, започнаха да приказват за нещо друго: какво ще стане с нашия (западен) свят, в случай че Путин победи? И какво ще стане, в случай че НАТО проточи сегашната обстановка с месеци и години, както вършат? Кой вид е по-лош? И би трябвало ли да чакаме драконите или да се подготвим да прибираме мъртвите по улиците?

Нека да разгледаме едно такова парче от списание “Форин Ефеърс”, което звучи като сюжет на филм на ужасите. Авторите ясно слагат въпроса: за кого ще работи времето, в случай че цялата обстановка с Украйна се проточи за неустановен интервал от време?

И се оказва, несъмнено, смут. Нова епоха на спорове, един след различен. Европа няма да бъде нито свободна, нито цяла, нито мирна. НАТО ще измисли какво да прави при положение на постоянно продължение на военните дейности. Нашествието на украински бежанци ще продължи и тези " мигранти може да решат да се открият в Европа вечно " (доста ужасно).

Гладът ще настъпи по целия свят, увеличавайки неустойчивостта и народите, даже надалеч от Украйна, може да изпаднат в рецесии, които да разбият фантазията за „ грациозен излаз “ от пандемията. Много страни към този момент виждат двойни стандарти във връзка с радостното приемане на украинските бежанци на Запад. И това е изключително видимо във връзка с наказването на Русия, до момента в който Съединени американски щати участваха в няколко сходни войни през последните години. Статията припомня: единствено 37 страни са наложили наказания против Русия, а светът е огромен.

Но по-нататък: суровините ще продължат да нарастват, цената ще бъде платена най-вече от европейците и в последна сметка - това е главното - поддръжката за Украйна ще падне. Всички по-силни гласове ще прозвучат в интерес на Киев да подпише мира при всевъзможни условия. Като цяло, безкрайната война неизбежно и мощно тормози сегашните общества, които живеят в комфорт. Освен това, в края на краищата, самите украинци могат да се отегчат от това (наистина ли?), ида спрат да се подчиняват на заповедите за удължаването на спора. А се предполагаше, че в случай че на Киев бъде позволено да подпише мир, то единствено след „ години на борби “.

Ето го, сюжета. И тук стартира най-интересното, а точно какво оферират създателите на публикацията в такава неприятна обстановка. Оказва се, че западните политици ще би трябвало интензивно да изясняват на популацията си за какво продължителната война в Украйна е с голямо значение за бъдещето на свободния свят.

Само това ли? Да, нищо повече. Авторите не издават други предписания. По създание всичко, което публикацията предлага, е да се организира акция за промиване на мозъци в интерес на безконечната война, последователно и безпределно. И наподобява, че на тази аудитория на Запад просто се изяснява за какво има потребност от такава война по границите на тяхната Европа. Не, става известно, че това са били пасивни пояснения, а дейните занапред предстоят.

Подобно на порядъчни хора, създателите стартират Перестройката със себе си. Не единствено това, те се считат за длъжни да вметнат в текста класическата дефиниция за битката на Украйна за независимост и против зверствата на окупаторите. (Тази класика е построена на елементарен принцип: всички мерзости, осъществени от украинските нацисти и военни, незабавно се приписват на Русия.) Но в листата с обвинявания има нововъведения. Оказва се, че Москва прави всеобщи депортации на украински жители в Русия и " необятно публикувано полово принуждение " против тях.

Да, тук несъмнено има нови тези. Тоест, разбираме какво пишат американците за американците, половото принуждение въпреки всичко е гореща тематика за някой там - само че въпреки всичко е забавно: дали това се случва преди депортирането, по време или след него?

Тук би трябвало да се върнем към нашите дракони: казусът с тях е, че несъмнено не са пристигнали. Филмът " Царство на огъня " (2002) показва ясна дата за офанзивата на дишащите огън - 2020 година Твърде късно, не се сбъдна. Не се получи и екологичната злополука. Филмът “Зелен Сойлент” беше запомнен точно заради обстоятелството, че всичко, планувано в него, се провали превъзходно. Ако западното население има проблеми във връзка с климата, то те са породени повече от деятелите за спасяването на планетата (всички нови ограничавания за излъчвания, ползване на нефт и прочее). А климатът си е съвършен. В самите Съединени щати не са следени промени в това отношение от минимум 17 години, а „ междинната температура на планетата “ през март да вземем за пример е била единствено с 0,15 градуса по-висока от междинната за доста години.

Тук се връщаме към към този момент упоменатата тематика – за това, че западният човек обича да живее в смут и изисква от ден на ден и повече истории на ужасите. Въпреки че може да се допусна, че неприятните хора просто са го научили да прави това. През последните няколко години ужасите бяха напомпани основно във връзка с здравето, защото, както се оказа, това има мощен резултат върху мнозина: от ковид до вредата от доматите или млякото (да, има такива „ научни проучвания “ " ). Но по едно и също време хората бяха плашени с климата и други несгоди и в този момент се стигна до военни сюжети и публиката, гладна от боязън, би трябвало да ги изяде.

От този опит на западните проучвания могат да се създадат разнообразни изводи. Да стартираме с това, че има късмет да се опитаме да вземем поради странностите на мисленето на тяхната цивилизация и по някакъв метод да повлияем на това едва място. Ясно, че осведомителната желязна завеса не може да бъде пробита толкоз елементарно и искащите да се опасяват, не могат да бъдат избавени. Но ние самите можем да се поучим от горчивия опит на някой различен и да можем да се подиграем на волята му да се опасява, да се отървем от личните си страхове.

Превод: В. Сергеев

АКО ВИДИТЕ, ЧЕ СА СЛОЖИЛИ НА НЯКОЯ НАША СТАТИЯ ЗНАК ЗА ФАЛШИВА НОВИНА, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Я ПРОЧЕТЕТЕ! ТЯ Е НАЙ-ДОСТОВЕРНА!!!

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР