2022 година не беше богата от гледна точка на звездни

...
2022 година не беше богата от гледна точка на звездни
Коментари Харесай

БГ звездните сватби на 2022: Благо и Полина, Тото и Криси, Ася и Каляон и още

2022 година не беше богата от позиция на звездни сватби, само че въпреки всичко имаше родни двойки, които взеха решение да си кажат " ДА! " и да обвържат орисите си пред Бога и закона. Ето и някои от най-интересните:

1 Благой Георгиев и Полина

Благой Георгиев се ожени за новата си обич на блестяща гала във Велинград в края на юни. След като публично станаха семейство Георгиеви, младоженците почерпиха близки и другари със специалитети и неповторима сватбена торта, за която източници издадоха, че коствала доста пари. Булката избра два тоалета - голяма рокля за церемонията и изчистен модел без презрамки и с дълбока цепка за ресторанта, с цел да ѝ е по-удобно. Всички посетители дефинираха събитието като " неповторимо ", само че се откриха и завистници, които нахейтиха Благо, че си е разрешил да облече спортен екип в късната част на тържеството. Все отново е футболист, привикнал е носи най-вече спортни екипи!

2 Теди Тодорова и Александър

През лятото Теди и половинката ѝ Александър подвигнаха сантиментална женитба в Гърция. Явно още тогава най-известната инфлуенсърка измежду зъболекарите е била към този момент в трепетно очакване на първото си дете. В петия месец на своята бременност (ноември) тя показа, че е качила едвам 5 кг., които би трябвало да признаем, даже не ѝ личат. В Instagram след въпрос на почитател тя призна, че не ѝ е лишило прекомерно дълго време опити, с цел да забременее, само че преди този момент чула страшни думи от лекари. Според техните думи тя в никакъв случай нямало да може да забременее. Е, събитията приказват, че в последна сметка медиците не са били прави.

3 Ивайло от " Игри на волята " и Цветелина

Тузарска женитба с турски привкус - това видяха гостите на Ивайло от втори сезон на " Игри на волята " през ноември. Красивият водач се ожени за приятелката си Цветелина Лозанова, която стана известна след присъединяване си в друго риалити предаване. Двамата си споделиха " Да " на супер готина сватбена гала в София, а на тържеството участваха единствено най-близките на двойката. Булката приличаше на принцеса от турски сериал. Любовната история на Ивайло и Цвети е цялостна с много инциденти. Двамата се срещат преди четири години, само че се разделяха два пъти. През лятото на т.г. Ивайло въпреки всичко се реши и предложи брак на сексапилната риалити звезда. Предложението пристигнало по време на полет Бургас- Катовице, град в Полша. Иво пуснал в салона на самолета песента на Ерос Рамацоти " Un'Altra Te ", след което напуснал кабината и помолил 180-те пасажери да снимат с телефоните това, което ще се случи. " Такава страст не съм изпитвала! Беше необикновено, всички ръкопляскаха ", спомня си още Лозанова, която е към този момент Тодорова.

4 Тото и Криси

Тото от СкандаУ и приятелката му Кристин подписаха брак през юли след дългогодишна връзка, плод от която са двете им деца – момче и момиче. За сватбата стана ясно от споделени фрагменти в обществените мрежи. Фотосите незабавно провокираха вълна от реакции в обществените мрежи, като почитателите на изпълнителя не скриха, че са останали доста сюрпризирани. Сватбата се случва незабавно след рождения ден на Тото, като с булката Криси направиха и църковен брак. Тържеството пък беше в ресторант на брега на язовир Пасарел.

5 Ася и Калоян от " Един за различен "

Много двойки от " Един за различен " се разделиха малко след края на шоуто - тъжно, само че факт. Това, което обаче от дълго време не се беше случвало, е някои от участниците да вдигнат женитба. Е, добре, че бяха Ася и Калоян! Двамата подвигнаха приказна женитба през октомври, а измежду гостите бяха и други участници от последния сезон на " Един за различен ". Сторита от празника на Ася и Калоян качиха Цветослава и Кристофър, Гери и Радо, Даяна и Данчо, Мария и Виолин. Иначе, за феновете на статистиката, ще кажем, че Ася настъпи Калоян, тъй че към този момент е ясно кой командва у дома.

6 Антоанет Попова и Джош

Родната начин на живот инфлуенсърка Антоанет Попова-Янг и половинката ѝ Джош също подписаха на скромна гала след дълга връзка. Двамата са дружно от към 12 години, тъй че беше извънредно време да вдигнат хубава женитба. Събитието е било извънредно стилно – тъкмо в неин жанр.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР