2022 година е само на няколко дни от своя край,

...
2022 година е само на няколко дни от своя край,
Коментари Харесай

2023 г. ще бъде годината на Водния заек според китайския хороскоп

2022 година е единствено на няколко дни от своя край, като с това идва и краят на Годината на Тигъра. Какво следва?

Влизаме в годината на Водния заек през 2023 година.

Тя е стартира навръх 22 януари и ще продължи до 9 февруари 2024 година, когато ще започва годината на Дракона. Последните години на Заека са били 1951, 1963, 1975, 1987, 1999 и 2011, написа Блиц.

В китайската астрология Заекът символизира самообладание и шанс, което би означавало, че годината на Заека ще донесе това, което ни липсваше през 2022 г: мир и триумф.

Влиянието на Заека ще смекчи прекомерно импулсивните или тези с главите, реещи се облаците. Ето за какво, като премисляте два пъти преди да действате, ще съумеете да извършите всичките си проекти сполучливо.

Според китайския хороскоп годината на Заека ще бъде удобно време за всички зодии и извънредно щастлива година за множеството от тях. Всички зодии ще имат триумф в любовта, а множеството от тях ще съумеят да преминат на идващото равнище в кариерата. Здравето също не е по-малко, защото няма да се появят съществени проблеми по пътя на нито една зодия.

Какво ще ни донесе годината на Заека?

Годината на Заека ще донесе по-малко яд и повече успокоение. И още положителни вести: тази година парите ще " идват " доста по-лесно от преди.

Хората, родени под знака на Заека, са спокойни, решителни и рядко изпадат в суматоха. Ето за какво те елементарно излизат от най-трудните обстановки. Много знаци ще имат спокойна година и ще вземат най-хубавите решения. Те са късметлии във връзка с парите и се схващат с родените в зодия Дракон, Маймуна и Вол.

Кариера и пари

Тази година ще бъде изпълнена с професионални триумфи и прогрес. Но и това изисква доста старания и сериозен ангажимент.

Късметът ще бъде на страната на зодиите и постоянно ще забелязвате, че можете да постигнете всичко, което сте си наумили.

Бизнес партньорствата също ще са печеливши. 2023 ще е страхотна година във финансов аспект.

Към края на 2023 година животът ни ще протича видимо монотонно и ще сме склонни да се самозалъгваме. Въпреки това, дуализмът на Заека предлага нерешителност, тъй като тази година може да донесе удари под пояса - финансови трусове и обществени разтърсвания.

Известно е, че Заекът е страховит в грижата за парите, като носи доста благосъстояние и разцвет на вашето финансово положение. Можете да си изкарвате прехраната без доста старания и по тази причина остарялото мото „ Работете по-умно, а не по-трудно “ е доста правилно за всичко, обвързвано с пари през 2023 година

Водата носи увереност през идната година, което значи, че решителността ви стига надалеч и концентрирането върху дилемите и ще ви води до миг, в който ще се почувствате горди от работата си до края на годината.

Съюзът сред Вода и Заек удостоверява, че това е годината да вършиме нещата, които желаете и смеете, „ всичко или нищо “, както се споделя. От друга страна, такова мощно въздействие може да докара до табиет да избягвате дилемите, които би трябвало да свършите, или други планове, които съставляват предизвикателство за вас.

Любов и брак

2023 ще бъде година, изпълнена с позитивни страсти и отлични условия за започване на сантиментални връзки. Един от най-важните препоръки тази година е да се опитаме да следваме пристрастеностите си и да отделим време за действия, които ни харесват и ни карат да се усещаме добре.

Годината е страхотна година за раждане на бебе. Китайският зодиак за 2023 година демонстрира, че най-високите шансове за забременяване на момче са през месец юли, а най-големите шансове да имате момиче са през месец април.

Връзките в живота ни са друга област, на която би трябвало да обърнем внимание, като интроспекцията е нужна, с цел да ги стабилизираме и хармонизираме.

Според китайския зодиак, мантрата на китайската Нова година, която ще стартира на 22 януари, е да обмисляме всичко, което се е случило до момента, изключително събитията, произлизащи от годината на бурния Тигър, която ще завърши.

Здраве

Според китайския новогодишен хороскоп за 2023 година, доста зодиакални знаци имат доста сила, само че би трябвало да внимават да я насочват в вярната посока и да се любуват изцяло на развлекателните действия. Но родените в знаците Дракон и Маймуна също ще се сблъскат с някои стресови обстановки и ще имат потребност от помощта на околните си, с цел да ги преодолеят. Някои проблеми може да се окажат прекомерно сложни за тях, заради което стресът и тревогата ще ги следват през цялата година.

Щастливи детайли:

Щастливи цифри: 5, 7, 9 и цифри, които ги съдържат (като 35 и 47).

Щастливи дни: 15-то, 27-мо и 30-то число на всеки месец от китайската лунна година.

Щастливи месеци: Месец март принадлежи на Заека. Щастливи цветове: синьо, зелено, жълто и черно.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР