2022 г. започва ударно за една от най-младите музикални звезди-

...
2022 г. започва ударно за една от най-младите музикални звезди-
Коментари Харесай

DIMI – момичето порасна и си поръча „Mr. Playboy“

2022 година стартира стремително за една от най-младите музикални звезди- Димитрия Николова – DIMI. Новият й сингъл „ Mr. Playboy “ към този момент е реалност, а разбиващото видео към него недвусмислено подсказва, че момичето към този момент порасна.

Миналия април DIMI стана на 18 и публично влезе в клуба на огромните, което се вижда и от изкушаващите фрагменти в клипа.

„ Mr. Playboy “ звучи по-различно от всичко, излизало досега от DIMI. Проектът е по музика и текст на Торино и Пашата, които си признават, че тя е обичаният им актьор от лейбъла и й подаряват новата ария по случай пълнолетието. Торино даже става значима част от прослойка за клипа, само че каква е неговата роля, схващат единствено тези, които изгледат фрагментите до цялостния край.

Видеото на „ Mr. Playboy “ впечатлява с ярки цветове и артистичен нюанс, с акцент-неустоимите визии на певицата. Стилист на плана е Стоянски, който за първи път си партнира с DIMI, само че двамата очевидно елементарно намират общ език. Резултатът е свръхестествен – три друго впечатляващи концепции, в които младата изпълнителка наподобява предизвикателно, женствено и все пак- още в обятията на почтеното тийн потомство.

Песента излиза от машината за шлагери на KingsRecordsи няма никакво подозрение, че е обречена на триумф. Макар „ Mr. Playboy “ да не е в познатия за DIMI латинo темп, в плана са включени топ настоящите сега претекстове с акордеон, които придават съвременен vibe и танцувален темп.

Минути откакто промотира песента, DIMI получи поздравления и от Сърбия. От екипа на фестивала „ Ангелски глас “, в който е взела участие, не скриха възхищението и гордостта си от развиването на младата българска звезда.

„ Mr. Playboy “ отключва годината за DIMI, като няма никакво подозрение, че мелодията, текстът и визиите ще станат ентусиазъм за хилядите й почитатели в обществените мрежи. Припомняме, че преди месеци на изпълнителката беше „ откраднат “ от турски уеб пирати, които провокираха казус, като й го върнаха безплатно.

Причината е, че откакто се срещнали с творчеството и биографията на DIMI, пиратите от похитители се трансформирали във почитатели и даже се извинили за злонамерения акт.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР